grazygeoege Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) το προβλημα μου ειναι , πριν δυο μερες εκανα σκαν με ενα προγραμμα αντιβαιρους βρικε καπιους ιους και τους καθαρισε και μετα εκανα επανακινιση και απο τοτε η οθονη εγηναι μαυρη δηλαδη μετα το λογοτυπο τον win 7 απολυτο μαυρο παρακαλω αν καποιος γνωριζει ας απαντηση. ευχαριστω. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2014 από grazygeoege
arispattas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μαλλον θα διαγραγτηκε κατι με το <<καθαρισμα>> του antivirus οποτε η θα πρεπει να μπεις σε safe mode και να δεις τι θα κανεις η να κανεις format και να ξαναπερασεις τα windows...
grazygeoege Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 οταν μπω σε safe mode τι ακριβος θα κανω
arispattas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Λοιπον, θα κανεις reinstall τα drivers της καρτας γραφικων σου (αν ανοιγει το pc στο safe mode)
giorgosathens Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ξανακανε scan για ιους, malware, spyware σε safe mode. επισης δες ποια προγραμματα ξεκινάνε όταν ανοίγεις τα windows και ασε μονο το antivirus.
Sakiz105 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 σπασμενα windows ειχες? Μηπως το antivirus σου ενεργοποιησε το windows update ? Κατι τετοιο καταλαβαινω εγω.Μαλλον θες να ξαναβαλεις τα windows
grazygeoege Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 arispattas7 giorgosathensδεν μαυρη οθονη ειναι και στο safe mode μονο που εκει φενεται στις γωνιες με ασπρα γραμματα η λεξη safe mode Sakiz105εχω τα αυθεντικα
grazygeoege Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ξανακανε scan για ιους, malware, spyware σε safe mode. επισης δες ποια προγραμματα ξεκινάνε όταν ανοίγεις τα windows και ασε μονο το antivirus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα