stratigos24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Eγραψα και στο αντιστοιχο θεμα του tablet αυτου, αλλα ανοιγω και νεο θεμα μηπως εχει ξαναπαρουσιαστει γενικα σε κανα κινητο ή ταμπλετ ιδιο προβλημα και υπαρχει λυση. Τις τελευταιες μερες δεν μου πιανει καλα το wifi και δεν ξερω γιατι. Στο μοντεμ δεν εχει αλλαξει κατι και αυτο συμβαινει και στο εξοχικο (βασικα στο εξοχικο δεν εμπαινε καν τωρα που πηγαν οι δικοι μου, ουτε κοντα στο μοντεμ) και στο σπιτι. Οταν ειμαι κοντα στο μοντεμ του σπιτιου (τουλαχιστον εχθες που το εκανα ετσι εγινε) εμπαινε κανονικα, οταν παω μεσα στο δωματιο δεν πιανει, εκτος εμβελιας κλπ, ομως η αποσταση δεν το δικαιολογει και ακομα, παλαιοτερα εμπαινε κανονικοτατα και με 3/4 - 4/4 σημα. Καμια φορα το βρισκει ως 3/4 σημα και παλι δεν μπαινει. Παταω πανω στο δυκτιο και συνδεση και τιποτα. Καμια ιδεα? Aκομα, με πεταει και στα 2-3 μετρα αποσταση αμα ειμαι καποιες φορες. Μου το κανει και αυτη τη στιγμη. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τιποτα. Αλλαξα και στο μοντεμ channel στο wifi μπας και, αλλα παλι τιποτα. Το ταμπλετ οπως λεω παραπανω εχει δοκιμαστει σε 2 ρουτερ. Πριν δουλευε μια χαρα και δεν εχει πειραχτει κατι. Οπως ηταν μαμα ετσι και ειναι. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2014 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Τελικά και στο εξοχικό συνδέεται. Το πρόβλημα του είναι ότι δεν πιάνει μακριά πλέον το ασύρματο του ενώ παλιά δεν είχε θέμα.... Μάλλον πάω στον Γερμανό με την εγγύηση να δούμε... Αν και μου είπαν θα κάνει δυο τρεις βδομάδες και κοίταγα να το γλιτώσω.. Αποστολή από το XT890 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα