NiaUu Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλα μονο οι τηλεορασεις μου εχουν προβλημα που δεν βρίσκω πουθενά στο ιντερνετ κατι παρομοιο?? Απο σημερα ολες οι τηλεοράσεις του σπιτιού δεν εχουν σημα.. Ξερω οτι κατι παιχτηκε με τα ψηφιακα κι αυτες τις βλακειουλες αλλα εχω δοκιμασει ολες τις πιθανές ρυθμισεις και δεν πιανει τιποτα. Τι να κανω? Η μια ειναι LG 42PQ3000-ZA το μοντελο Το ιδιο προβλημα εχουν και οι φίλες μου και δεν βισκουμε λυση
makfil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Από σήμερα κόπηκε η εκπομπή αναλογικού σήματος στην Αττική και όλα τα Κέντρα Εκπομπής (Πάρνηθα, Υμηττός, Αίγινα) εκπέμπουν ψηφιακό σήμα σε νέες συχνότητες από εκείνες που εξέπεμπαν μέχρι χθες τα 2 τελευταία ΚΕ. Εάν η τηλεοράσεις σας δέχονται σήμα mpeg4 πρέπει να κάνετε συντονισμό (σάρωση) για να βρεθούν οι νέες συχνότητες. Εάν είναι παλιάς τεχνολογίας χρειαζόσαστε αποκωδικοποιητή.
arispattas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Λογικα η τηλεόραση σου εχει αποδικοποιητη γιατι ετσι θα ειχες συντονισει τα καναλια και πριν, λοιπον τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να συντονίσεις τα καναλια και μπουμ, εισαι ετοιμη...
NiaUu Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εχει mpeg4 εκανα σαρωση και λεει οτι δεν υπαρχουν καναλια
makfil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Κάτι δεν κάνεις σωστά. Δεν γίνεται να κάνει σάρωση και να σου λέει ότι δεν υπάρχουν κανάλια.
NiaUu Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αυτο το προβλημα το εχει μονο η LG Στις αλλες απλα μου μετακινησε ολα τα καναλια σε ακυρους αριθμους.. Πχ το mega ηταν στο 4 κανονικα.. Εκει ελεγε οτι δεν εχει σημα αλλα το χε παει στο 27 και επαιζε κανονικα. Το ιδιο και οι αλλες 2.. Αλλα στην LG δεν εγινε αυτο.. Ελεγε παντου οτι δεν εχει σημα. Εκανα σαρωση και λεειοτι δεν βρέθηκαν έγκυρα καναλια.. (Εχει στανταρ mpeg4)
arispattas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ετσι και αλλιως τα καναλια μπορεις να τα μετακινησεις σε οποιον αριθμο θελεις, δεν ειναι εκει το θεμα, το θεμα ειναι οτι πρεπει να υπαρχουν τα καναλια μετα που θα κανει η τηλεόραση αναζητηση... Εγω εχω μια samsung που εχει αποδικοποιητη mpeg 4 στην οποια πρεπει να κανεις <<αναζητηση μεσω καλωδιου>> για να βρει τα καναλια ενω εχει και την επιλογη <<αναζητη μεσω κεραιας>>.
NiaUu Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Βρεθηκε παιδια η λυση Καποιος ειχε επιλεξει DTV (η μανα μου) Το αλλαξα για δοκιμη σε TV Και στη σαρωση μου βρηκε επιτελους τα καναλια.. Αλλα και πάλι μου φαινεται κουλο γιατι απο πριν στην σαρωση εκανε σαρωση για καναλια και σε DTV και σε TV και σε Radio ετσι κι αλλιως.. Εξαλλου DTv το D δεν ειναι για το Digital.? Τι στο καλο?
arispattas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αφου τα βρηκε τα καναλια εισαι μια χαρα μην σκας
koumos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Παιδιά καλησπέρα, γυρνάω σπίτι κάνω αναζήτηση...ψάχνει...και μου βρίσκει μόνο τα άκυρα κανάλια τύπου Blue SKy, Action 24, High TV, Contra etc.Που πήγαν τα υπόλοιπα οεο?Δεν άλλαξα τιποτα στις ρυθμίσεις προφανώς και από τηλεόραση έχω μια samsung smart f6400.Έψαξα και 2 φορές πάλια τα ίδια?Κανένας το ίδιο πρόβλημα στην Κυψέλη Αττικής?
koumos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Κανένας παιδιά καμία βοήθεια? Problem still here....
salazar1991 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ στην Χίο.Άλλοι τα πιάνουν όλα,άλλοι μόνο τα κρατικά και άλλοι μόνο τα παραπάνω που λέει ο φίλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα