Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Εχει ενα φιλος μου hp και το ανοιξα εγω για να του βαλω παστα και να φτιαξω τα καλωδια του wifi γιατι ειχαν κοπει.Μετα απο ολα αυτα βαζω τα απαριατητα για να λειτουργησει το λαπτοπ και δεν εδειχνε τιποτα ο οθονη ,ενω δουλευε το λαπτοπ.Δοκιμασα ενω ωρα λειτουργειας να βγαλω το καλωδιο της οθονης και να το ξαναβαλω,οπου μου εδειχνε γκρι η οθονη και τιποτε αλλο.Απο πισω εχει το λογοτυπο της hp το οποιο φωτιζεται

οπου αυτο αναβε κανονικα.Στην τελικη δεν ξανααναψε η οθονη.Την πηγα σε μαστορα και μου ειπε οτι καηκε.Τι λετε να εγινε .Επισης δοκιμασα εξωτερικη οθονη αλλα παλι τιποτα

Δημοσ.

Ενω δουλευε το λαπτοπ εβγαλες και εβαλες το καλωδιο της οθονης?Ζημια μυριζομαι,ενα το κρατουμενο.

Οταν το ανοιξες για πρωτη φορα το ανοιξες με την μπαταρια επανω?

Ο μαστορας τι σου ειπε οτι καηκε?

Να σου πουμε οτι καηκε κατι συγκεκριμενο δεν γινεται,αφου το ειδε μαστορας και πηρες μια γνωμη,ή τον εμπιστευεσαι ή παιρνεις και αλλη γνωμη,οχι απο forum βεβαια.

Δημοσ.

Ενω δουλευε το λαπτοπ εβγαλες και εβαλες το καλωδιο της οθονης?Την δευτερη φορα το εκανα..Λοιπον..δεν θυμαμαι αν ειχε την μπαταρια επανω.Εμενα με προβληματιζει περι γκρι χρωματων οθονης που εβγαζε.Ο μαστορας δεν μπορεσε να κανει κατι για την μητρικη εκτος και αν το στελναμε σε ποιο εξιδικευμενο "συνεργςειο".Για τη  οθονη μου ειπε οτι την δοκιμασε δηλ αλλαξε και την καλωδιοταινια αλλα παλι δεν αναβε,την δοκιμασε και σε αλλο λαπτοπ(γινεται αυτο?)

Δημοσ.

Μπορει το προβλημα σου αρχικα να ηταν απλο,να ειχε καψει δηλαδη την ασφαλεια πανω στο motheroard λογω ξεχασμενης μπαταριασ,και μετα τα πειραματα που εκανες να δημιουργησες σοβαροτερο προβλημα στο motherboard.

Αν ο μαστορας ειχε συμβατο λαπτοπ να δοκιμασει την οθονη σου,φυσικα και γινεται.

Δημοσ.

Aφου μου λες οτι την δοκιμασε σε αλλο λαπτοπ και δουλευει.Αν τον εμπιστευεσαι,ασε το στον τεχνικο να κανει την δουλεια του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...