giannis2429 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλησπερα.Σημερα με πηραν τηλ απο την εταιρεια που εχω ασφαλισμενο το αμαξι και με ενημερωσαν οτι πλεον φαινομαι ανασφαλιστος στο συστημα γιατι εχει βγει εδω και 1 μηνα περιπου το καινουριο συμβολαιο αλλα δεν πηγα να το ανανεωσω γιατι δεν ειχα. Το θεμα ειναι οτι εκτος απ το καινουριο συμβολαιο υπαρχει και ενα υπολοιπο απ το προηγουμενο ασφαλιστηριο οποτε τωρα πρεπει να πληρωσω γυρω στα 260 ευρω κατι που φυσικα δεν γινεται γιατι δεν εχω ουτε για ψωμι που λεμε.Επισης διακανονισμος δεν γινεται γιατι θεωρουμε αναξιοπιστος λογω του υπολοιπου,οποτε τι κανω?1ον.Απο τη στιγμη που φαινομαι απο χθες στο συστημα ανασφαλιστος το περιφημο προσθιμο μπαινει αυτοματα η πρεπει να γινει καποιος τυχαιος ελεγχος πχ?Βασικα πως μπορω να δω αν το εχω ηδη φαει? 2ον.Μπορω να μην ανανεωσω το συμβολαιο σε αυτη την εταιρεια και να κανω καινουριο ασφαλιστηριο αλλου γλιτωνοντας ουσιαστικα εστω και προς το παρων τα χρηματα του υπολοιπου?Να στε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μιας και δεν εχεις ουτε ψωμι να φας ... που λεμε... πουλας το αμαξι ... γιατι υποθετω οτι ουτε να το κινησεις εχεις Αρα τι την θες την ασφαλεια...οποτε επειδη και ακινητο πρεπει να ασφαλιστει... 1) καταθεση πινακιδων 2) πουλημα Να σαι καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μιας και δεν εχεις ουτε ψωμι να φας ... που λεμε... πουλας το αμαξι ... γιατι υποθετω οτι ουτε να το κινησεις εχεις Αρα τι την θες την ασφαλεια...οποτε επειδη και ακινητο πρεπει να ασφαλιστει... 1) καταθεση πινακιδων 2) πουλημα Να σαι καλα Μπορω να καταθεσω πινακιδες τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Γιατί να μην μπορείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα