nikosdam Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα..Κατ'αρχήν να ενημερώσω ότι δεν γνωρίζω και πολλά από ορολογίες οπότε συγχερέστε με για το άτυπο της υπόθεσης. Επειδή το laptop ψιλοσερνόταν έκανα επαναφορά συστήματος(μου είπαν ότι είναι σαν format) σε TOSHIBA SATELLITE .Είδα και ένα βιντεάκι ,δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι περίπλοκο. Έπειτα όταν πήγα να βάλω έναν εξωτερικό σκληρό που λειτουργούσε πριν,φαινόταν μέσα στο my computer αλλά δεν άνοιγε και έδειχνε όλη την ώρα ότι φορτώνει.Το δοκίμασα κάποιες φορές,τίποτα.Έβαλα κι άλλο σκληρό τα ίδια.Και με φλασάκι πάλι τα ίδια.Μετά εξαφανίστηκε τελείως ,δεν φαινόταν καν τίποτα από τα παραπάνω.Έλεγξα και τις θύρες usb από πίνακα ελέγχου,όλα οκ.Έκλεισα laptop και έβγαλα από πρίζα ,το άνοιξα πάλι ( για να φορτώσει ξανά τους drivers διάβασα κάπου) τίποτα πάλι. Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε να μην μπορεί να κάνει και τερματισμό.Μετά από πολύ ώρα έκανε μόνο του επανακίνηση.Μόνο με reset μπορώ πια να το κλείσω.Και τέλος, δεν διαβάζει πλέον μετά από όλα αυτά ,τα αρχεία μου μέσα στο laptop ,δείχνει ότι φορτώνει πάνω στη μπάρα και τίποτα( πριν από μία ώρα αυτό) .Έχω windows 7 ,toshiba satellite c660. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων..
arispattas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εγω θα σου προτεινα να κανεις ενα format στο εσωτερικο δισκο για να ξεμπερδευεις γιατι ειναι ο πιο ευκολος τροπος (κανονικο format ομως οχι αηδιες)... Αν θες μπορω να σου πω πως να κανεις format και εγκατασταση των windows...
nikosdam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Εγω θα σου προτεινα να κανεις ενα format στο εσωτερικο δισκο για να ξεμπερδευεις γιατι ειναι ο πιο ευκολος τροπος (κανονικο format ομως οχι αηδιες)... Αν θες μπορω να σου πω πως να κανεις format και εγκατασταση των windows... Να το κάνω αλλά δεν έχω τίποτα από τα windows σε dvd ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή.Δεν μου τα έδωσαν βασικά γιατί δεν χρειάζεται μου είπαν πια.Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάποιο μέσο αποκατάστασης.Επίσης τα αρχεία μου τώρα ναι μεν τα αναγνωρίζει,κάνει κανονικό τερματισμό πια ,έτσι από μόνο του ,αλλά εξακολουθεί να μην βλέπει τον εξωτερικό σκληρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα