Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έστησα πρόσφατα μια LG 83" 4K.

Έχω δει πολλές τηλεοράσεις στη ζωή μου αλλά αυτό που αντίκρυσα όταν την άναψα δεν το έχω ξαναδεί.

Jaw dropping.

Δημοσ.

εγω παλι, γιατι δεν βλεπω ΚΑΜΙΑ ουσιατικη χρησιμοτητα (περαν του μαρκετινγκ)  στις Curved Οθονες?  

μηπως μου διαφευγει κατι?  και μην μου πειτε για το "καλυτερο οπτικο πεδιο", θα ξαναγελασω....!!!!!!

Το οπτικό πεδίο είναι εμφανώς χειρότερο, ίσως έχει ένα ελάχιστο, σχεδόν μηδενικό όφελος για ένα άτομο που κάθεται και βλέπει τηλεόραση σε ένα μόνο καθορισμένο σημείο και φυσικά αυτό ίσως έχει κάποιο νόημα σε πάρα πολύ μεγάλες διαστάσεις. Για 2+ άτομα και κανονικές διαγωνίους οθόνης, η νέα τεχνολογία προσφέρει μόνο (σοβαρά) μειονεκτήματα.

Κάπως πρέπει και οι κακόμοιρες εταρίες με τα στελέχη και τους επενδυτές τους να ζήσουν και να προχωρήσουν σε αυτή τη παλιοζωή, τι θέλουμε δηλαδή, κλέφτες να γίνουν;

Δημοσ.

Η τηλεόραση είναι κοίλη και όχι κυρτή

Κυρτές ήταν οι παλιές τηλεοράσεις-γλόμποι, που αργότερα έγιναν επίπεδες.

Όπως και να έχει, νομίζω ότι οι κοίλες τηλεοράσεις δεν θα πιάσουν στην αγορά, καθώς ο κόσμος πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στον κεντρικό άξονα.

Δημοσ.

Αυτή μάλιστα, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Είσαι μόνος σου; Προτιμάς κυρτή. Κάθεσαι με άλλους να δεις μια ταινία; Την ισιώνεις. Ωραίοι οι Κορεάτες (που είναι έτσι και αλλιώς κορυφαίοι στην τηλεοράσεις).

Δημοσ.

Να δω ποσοι θα χωρεσουν ακριβως στο κεντρικο σημειο θεασης της κυρτης για να εχουν ιση αποσταση....! Μωρε αμα ειχα δικο μου σπιτι θα ειχα στησει μια 180αρα κυρτη σταθερη για τον benq, μουρλια!, Κι ας τους κορεατες να κουρευονται!

Γι αυτό το λόγο ισιώνει κιόλας. Για να μπορούν να τη δούν πολλοί ταυτόχρονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...