21century Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καιρός ήταν το πρότυπο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο..
WizeMan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Guys αν και δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα (το μόνο cordless charger που έχω είναι το Mobee Magic Charger για το Magic Mouse μου) έχω την εξής απορία: Όσο μεγαλώνουν οι αποστάσεις της ασύρματης φόρτισης, λογικά θα περνάμε ανάμεσα από πομπό / δέκτη... τι απόρροια θα έχει αυτό στην υγεία μας;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 αυτην την τεχνολογία την βρισκω χρήσιμη μονο στα smartwatch, να το βγαζεις το βραδυ πριν κοιμηθείς και να το ακουμπάς στο κομοδίνο. οπως κανουν πολοι αλοστε με ακριβα ρολογια. το εχω δει στις ταινιες. και για κινητά/tablets είτε στο σπίτι είτε στο αμάξι για παράδειγμα
Konstantinos1974 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τσέκαρε τώρα πως αλλάζεις τις εντυπώσει εάν έβαζες τίτλο "Το νέο πρότυπο ασύρματης φόρτισης θα προσφαίρει φθηνότερους πομπούς ΚΑΙ θα προσφαίρει μέχρι 2000watt στην 6πλάσια απόσταση από το σημερίνο standard" ασχέτως spell check, αυτό το "προσφαίρει" δεν σου χτυπάει στο μάτι; :Ρ
hyperspaced Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Απλά σημαίνει μία ακόμα ακτινοβολία για το κεφάλι μας..... Δεν υπάρχει ακτινοβολία με τη μορφή που νομίζεις (π.χ. κινητά τηλέφωνα ή wifi) Ο ασύρματος φορτιστής δημιουργεί μεταβαλλόμενο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ πεδίο το οποίο "συλλέγεται" και μετατρέπεται σε ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ μέσα στη συσκευή. _ V x E = - δΒ/δt 1
windows phone fan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 και σε 20 χρονια θα υπαρχει μονο ενας ασυρματος φορτιστης καπου στην Αμερική και θα σε χρεωνουν την φορτιση με το λεπτο, σαν τις κλησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα