durantula Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 καλησπέρα έχω Notebook dell εδώ και 8 μήνες και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για εσωτερικό καθαρισμό ανεμιστηράκι και αλλαγή πάστας.Η εγγύηση που έχω με καλύπτει για καθαρισμό ?και αν ναι πότε θα ναι έτοιμο το λάπτοπ? Collect and Return DELL 10/14/2013 1/15/2016 Next Business Day DELL 10/14/2013 1/15/2016
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 μπορεις να παρεις τηλέφωνο στη dell και να πεις οτι εχεις υψηλές θερμοκρασίες, παλαιότερα σε λαπτοπ μου εστειλαν κουριερ και το πηραν και το καθαρισαν αυτοί μένοντας εντός εγγυησης... αν δεν εχεις θέμα μην το πειράζεις..
Xristaras12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 εφόσον δεν παρατηρείς κάποιο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες πως συμπέρανες ότι ήρθε η ωρα της αλλαγης θερμοαγώγιμης;
durantula Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 σε gaming mode οι θερμοκρασίες είναι υψηλές στο 80-90.επίσης μια φορά έκλεισε αυτοματα απο υπερθέρμανση το λαπτοπ επειδη θα φτασε τους 100
Xristaras12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το 90% των dell έτσι είναι. Ειδικα δε αν μιλάμε για inspiron. Δυστυχώς η dell πρώτα νοιάζεται για παθητική ψύξη και μετα για ενεργή. Κ εγω 3 χρόνια σχεδόν στο λάπτοπ της υπογραφής με τον επεξεργαστη 100%+turbo 90αρες έχω σταθερά απ την πρώτη μέρα. Η αλλαγή πάστας με κάποια σοβαρή θα σου δώσει στην καλύτερη 5 βαθμούς κάτω(για λαπτοπ παντα,σε σταθερους ειναι μεγαλύτερη η διαφορα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα