stonecityboys Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μου ηρθε με εμαιλ σημερα. Υποψην οτι ισχυει για αγορες ανω των 100 Ευρω.
thetruth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 "ισχυει για αγορες ανω των 100 Ευρω." με αυτο επρεπε να ξεκιναει η "προσφορα" 2
hackertom Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Η προσφορα πού ειναι;.... μάλλον πρόκειται για διαφήμιση και οχι προσφορά... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 δεν το πρόσεξα οτι είναι πάνω απο 100αρικο.. Αν ηταν για 50άρικο ίσως και να ήταν. (που και πάλι δεν είναι αλλα λέμε..) 1
manosfp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Να ανοίξουμε megathread με διάφορα κουπόνια. Εκεί ταιριάζει. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 4
Razor_7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 μάλλον πρόκειται για διαφήμιση και οχι προσφορά... Καλά ηρεμήστε μερικοί εδώ μέσα...
s1lverw0lf Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Να σαι καλά! Προσφορά ξε-προσφορά εμένα με βόλεψε πολύ! Θα έπαιρνα όπως και να χει κάτι από Media Markt με πιστωτική και έτσι γλίτωσα 5€. Μπορεί να μην είναι ένα ουσιώδες ποσό αλλά δεν με χάλασε και πρακτικά μου έκανε δωράκι μια θήκη. Ας ηρεμήσουμε λίγο. Αν δεν έλεγε τπτ ο topic starter θα το έπαιρνα έστω 5€ πιο ακριβά χωρίς λόγο, γιατί ούτε email μου ήρθε ούτε κάπου στο site ήταν πολύ εμφανές (φαντάζομαι αν ψάξω πολύ όλο και κάπου θα το βρω). Καλύτερα κάτι τέτοιο που αν και μικρό ισχύει για όλους, παρά οι κλασσικές "προσφορές" που είναι μόνο ένα κομμάτι ή προφανές λάθος και μένουμε μόνο με την ιδέα... 1
giorginho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν ειπαμε αυτο, αλλά τουλαχιστον πχ αλλο καταστημα (μεγαλου μεγεθους) εκανε την "ιδια" προσφορα προσφατα (ιδια = 5ευρω +paypal) αλλά με οριο νομιζω τα 30 ευρω (υπηρχε καποια στιγμη ενα μπλεξιμο μεταξυ 30 και 35 ευρω, νομιζω ειχε λυθει) και δωρεαν μεταφορικα κλπ και φυσικα... ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, δηλαδη υπηρχε προϊον (προϊοντα δηλαδη!) που ηταν ηδη στην καλυτερη τιμη της αγορας στο συγκεκριμενο μαγαζι (ή στο οριο αυτης), λιγο πανω απο τα 30 ευρω κι ετσι μιλουσαμε για ενα σεβαστο ποσοστο εκπτωσης σε κατι συγκεκριμενο! Εσυ μπορει να επαιρνες ετσι κι αλλιως κατι απο το mediamarkt με 1200 ευρω που στην υπολοιπη αγορα εχει ξερω γω 1000 ευρω και "καταφερες και γλιτωσες" 5 ευρω, δε μας λεει απολυτως τιποτα αυτο. Αν λοιπον βρει καποιος κατι που ειναι καλη προσφορα με αυτο το 5ευρω (αρα σιγουρα θα ειναι προσφορα και χωρις αυτο) ας το ποσταρει (κανονες του φορουμ by the way) με το 5ευρω συμπληρωματικα, ειδαλλως τι συζηταμε;;; 1
manosfp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Να ανοίξουμε megathread με διάφορα κουπόνια. Εκεί ταιριάζει. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Ακούει ο κύριος με το μαστίγιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις