grazygeoege Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 το προβλημα μου ειναι , πριν δυο μερες εκανα σκαν με ενα προγραμμα αντιβαιρους βρικε καπιους ιους και τους καθαρισε και μετα εκανα επανακινιση και απο τοτε η οθονη εγηναι μαυρη δηλαδη μετα το λογοτυπο τον win 7 απολυτο μαυρο παρακαλω αν καποιος γνωριζει ας απαντηση.
xalkiadakis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 το antivirus κατευβασμενο να φανταστώ?... πιο χρεισημοποιης?
madtaz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν έχεις πρόβλημα στην οθόνη.....Στο λειτουργικό πρέπει να ρίξεις βάρος! 1
grazygeoege Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 στην αρχη ειχα pc cleaner pro μετα το norton security και στα 2 το ιδιο προβλημα ειχα και ναι κατεβασμαινο . junior member ειμαι καινουργιο μελος εδω ευχαριστω
άδικος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Και εγώ junior member είμαι φίλε! Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει;
grazygeoege Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 αδικος οχι ακριβος δηλαδη δεν διχνει καθολου εικονιδια
madtaz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δηλαδή μας λες ότι μπαίνεις σε ασφαλή λειτουργία και σου δείχνει μόνο την επιφάνεια εργασίας χωρίς συντομεύσεις?
grazygeoege Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 βασικα madtaz οταν μπαινεις σε safe mode ο φοντος ειναι μαυρος και τα εικονιδια ειναι πιο μεγαλα ετσι? τωρα σε εμενα το μονο που φενεται ειναι με ασπρα γραμματα στις γωνιες ειναι οτι γραφει safe mode oυτε καν το ποντικι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα