Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση συσκευών μέσω θυρών usb.

Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν κάνα δυο εβδομάδες όταν πήρα το pc ενός φίλου να το κάνω format. Συνδεσα στο pc του το πληκτρολόγιο-ποντίκι, τον εξωτερικό σκληρό ,το κινητό και την web camera μου. Πέρα από το πληκτρολόγιο όλα τα άλλα τοτε δεν δούλευαν στο pc του λέγοντας οτι δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση άγνωστης συσκευής. Και τώρα που προσπαθώ να τα συνδέσω στο pc μου λέει ακριβώς το ιδιο και δεν λειτουργεί τίποτα απο αυτά εκτός απο το πληκτρολόγιο-ποντίκι που κάθε φορα που ανοίγει ο υπολογιστής ξανα εγκαθιστει τους drivers. To κινητό παρόλο που δεν συνδέετε φορτίζει απο την θύρα, 

Μήπως γνωρίζει κάνεις τι γίνεται?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση συσκευών μέσω θυρών usb.

Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν κάνα δυο εβδομάδες όταν πήρα το pc ενός φίλου να το κάνω format. Συνδεσα στο pc του το πληκτρολόγιο-ποντίκι, τον εξωτερικό σκληρό ,το κινητό και την web camera μου. Πέρα από το πληκτρολόγιο όλα τα άλλα τοτε δεν δούλευαν στο pc του λέγοντας οτι δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση άγνωστης συσκευής. Και τώρα που προσπαθώ να τα συνδέσω στο pc μου λέει ακριβώς το ιδιο και δεν λειτουργεί τίποτα απο αυτά εκτός απο το πληκτρολόγιο-ποντίκι που κάθε φορα που ανοίγει ο υπολογιστής ξανα εγκαθιστει τους drivers. To κινητό παρόλο που δεν συνδέετε φορτίζει απο την θύρα, 

Μήπως γνωρίζει κάνεις τι γίνεται?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Για δωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Τι μάρκα είναι τα περιφερειακά και επίσης το λαπτοπ του φίλου σου μήπως είχε κάνα θέμα με την μπαταρία του και σου χάλασε τα δικά σου.

Δημοσ.

Για δωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Τι μάρκα είναι τα περιφερειακά και επίσης το λαπτοπ του φίλου σου μήπως είχε κάνα θέμα με την μπαταρία του και σου χάλασε τα δικά σου.

σταθερο ειναι ο υπολογιστης του φιλου μου και του ειχε καει το τροφοδοτικό και του έβαλα αλλο και μετα του εκανα φορματ.

Η web camera ειναι μια creative 720p HD

O σκληρός ειναι western digital 

Tο κινητο samsung galaxy s3

Το πληκτρολόγιο-ποντικι microsoft 800

Δημοσ.

Ξανα δοκιμασα το κινητο και δεν δουλευει στις θυρες της μητρικης και δουλευει μονο στη μια απο τις 2 θυρες του κουτιου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...