chrispet Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλημέρα σε όλους, Θέλω να φτιάξω ένα batch file το οποίο θα κάνει format τον C: Χωρίς να ζητάει έγκριση και επίσης χωρίς να ζητάει δικαιώματα Έχω γράψει αυτό : @echo off cls format C: /q /autotest Αλλά δεν μου δουλεύει. Προσπαθεί να το τρέξει και κλείνει. Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος? Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέσα από τα windows δεν πρόκειται να δουλέψει κάτι τέτοιο αφού ο c προστατεύεται,μόνο αν είσαι σε μηχάνημα που ξεκινάει με dos...
chrispet Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Έχω υπόψη μου περιπτώσεις πιο πολύ σε virus ή trojans το οποίο σου διαγράφει τον c από cmd χωρίς να το καταλάβεις.
TheELF Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Για αυτό και είναι virus... δεν λειτουργούν μέσα στους κανόνες του λειτουργικού αλλά τρέχουν κάποιο προγραμματάκι μέσα από το dos που κάποιος το έγραψε και παρακάμπτει της όποιες προστασίες. 1
chrispet Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καλημέρα και αν θέλω να σβήσω μόνο έναν φάκελο το system32 ας πούμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα