Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Eχω ενα Synology DS214Play και εχω σηκωσει ενα  VPN Server PPTP.Αντιμετωπιζω ομως ενα προβλημα οσο αναφορα το ιντερνετ.Ενω ολες η συσκευες συνδεονται κανονικα στον Server μου δυστηχως δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ.Μιλάω παντα εξωτερικα εκτος σπιτιου.

Συνδεομαι πχ σε μια οποιαδηποτε καφετερια μεσω wifi με το Android κινητο μου απο το αλλο κινητό μπαινω στον server μου και βλεπω στο log του VPN με το account name μου συνδεδεμενο με την IP του ιντερνετ provider απο την καφετερια αλλα ιντερνετ δεν :D

Μεσα στο τοπικο δικτυο δεν εχω προβλημα.

Εαν κάποιος γνωρίζει και μπορει να βοηθησει θα του ημουν υποχρεως

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δοκίμασε να συνδεθείς με 3G και οχι με wifi και δες αν αλλαξε τιποτα.

Να φανταστώ DNS, και gateway είναι σωστα ρυθμισμένα ε;

Δημοσ.

Δοκίμασε να συνδεθείς με 3G και οχι με wifi και δες αν αλλαξε τιποτα.

Να φανταστώ DNS, και gateway είναι σωστα ρυθμισμένα ε;

Καλημέρα Λεωνίδα συνδεομαι με 3G αλλα το ιδιο προβλημα οπως και στο wifi δεν μου ανοιγει το ιντερνετ.

Στο control Panel -Connectivity-external access στο DDNS εχω σαν service provider τις synology το hostname  synology25121974.DiskStation.me εχει κανονικα την external IP απο την Οτενετ και πληκτρολογοντας το hostname μου ανοιγει το zte.

μεσω web brownsing συνδεομαι κανονικα και μεσω 3g και απο οποιδηποτε wifi στο DSM και εχω προσβαση κανονικα στο synology.

Στο Network -Genaral εχω :

Screen%2BShot%2B2014-08-01%2Bat%2B10.55.

Screen%2BShot%2B2014-08-01%2Bat%2B10.55.

Screen%2BShot%2B2014-08-01%2Bat%2B10.57.

1.png

2.png

4.png

3.png

11.png

12.png

13.png

Δημοσ.

Λοιπόν άρα συνδέεσαι με VPN, δεν εχεις internet, αλλα μπορείς να ανοίξεις το Interface του Synology ή του ρούτερ.

Με λίγα λόγια έχεις πρόσβαση σε τοπικό δίκτυο, αλλα όχι στο Internet. Αρα κάτι υπάρχει λάθος ειτε στο DNS, είτε στο ρούτερ.

Βεβαιώσου οτι έχει ενεργοποιημένη την επιλογή: Use default gateway on remote network. Συνήθως θα το βρείς στην καρτέλα Internet Protocol Version 4  --> Advanced. Επίσης δες και τον οδηγό της Synology για VPN σύνδεση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν άρα συνδέεσαι με VPN, δεν εχεις internet, αλλα μπορείς να ανοίξεις το Interface του Synology ή του ρούτερ.

Με λίγα λόγια έχεις πρόσβαση σε τοπικό δίκτυο, αλλα όχι στο Internet. Αρα κάτι υπάρχει λάθος ειτε στο DNS, είτε στο ρούτερ.

Βεβαιώσου οτι έχει ενεργοποιημένη την επιλογή: Use default gateway on remote network. Συνήθως θα το βρείς στην καρτέλα Internet Protocol Version 4  --> Advanced. Επίσης δες και τον οδηγό της Synology για VPN σύνδεση.

Σε ευχαριστω Λεωνιδα θα το κοιτάξω και θα σε ενημερωσω

UPDATE

Λεωνίδα ολα ΟΚ πλεον συνδεομαι και μεσω 3g και μεσω Wifi Σε ευχαριστω για τον χρόνο σου :)

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.

Ναι Λεωνίδα αυτό ήταν τελικά.το καλό με το vpn server είναι ότι πλέον θα μπορώ να συνδέομαι στη δουλειά και θα μπορώ να βλέπω sites τα οποία λόγο proxy δεν με άφηνε κάθε φορά επρεπε να συνδέομαι με openvpn και διάφορους σερβερς για να τα δω.το δοκίμασα πριν από λίγο και από τη δουλειά και λειτουργεί :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...