Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στη παρέα και καλό μήνα, μετά την αναβάθμιση σε windows 8.1 του Lumia 625 μου, το μενού μου εμφανίστηκε σε κατηγορίες ανά γράμμα της κάθε εφαρμογής και όχι στο κλασικό που είναι απλά τα εικονίδια σκέτα, γνωρίζει κανείς αν γίνεται να το επαναφέρω ξανά χωρίς τις κατηγορίες των γραμμάτων; ευχαριστώ!

post-263319-0-98603200-1406865262_thumb.png

Δημοσ.

Μπορεί να αλλάξει εάν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη, κάτι που δεν νομίζω να ισχύει στην περίπτωση σου. Δεν αξίζει τον κόπο να μπεις στην διαδικασία ξεκλειδώματος μόνο γι αυτό. Εμένα προσωπικά και με unlock συσκευή δεν με ενοχλεί. Όταν συνηθίσεις την λειτουργία τους θα καταλάβεις πόσο εύκολη σου κάνουν τη ζωή.

Δημοσ.

καλημερα και σε ευχαριστω για την απαντηση σου καταρχας φιλε μου, δε με κοφτει και ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια απλα επειδη μου αρεσε λιγο περισσοτερο χωρις τα γραμματα ειπα μηπως και υπαρχει κανας τροπος να το κανω αλλα εφοσον λες οτι δεν αξιζει τον κοπο ολα οκ!

Υ.Γ οταν εννοεις ξεκλειδωτη συσκευη εννοεις με καποια custom rom πχ; χανεται η εγγυηση;

Δημοσ.

Τα γραμματα πανω απο τις εφαρμογες εμφανιζονται οταν ξεπερασεις εναν συγκεκριμενο αριθμο (εγκατεστημενων) εφαρμογων, πχ 30. Απο εκει και μετα, βγαινουνε τα γραμματα στο κεντρικο μενου και οταν πεσεις κατω απο τις 30 ξαναεξαφανιζονται.

Δημοσ.

σ'ευχαριστω κι εσενα για την απαντηση, μετρησα τις εφαρμογες χωρις βεβαια κατι αφυπνησεις κτλ του κινητου και μου βγαινουν γυρω στις 24, θα διαγραψω ομως τιποτα ετσι απο περιεργεια να δω αποτελεσματα!

τιποτα, διεγραψα ακομα και τις εφαρμογιες που ειχε η Νοκια προεγκατεστημενες και το μενου εχει ως ηταν οποτε δε νομιζω να ισχυει και γενικα περι 30+ εφαρμογων, τουλαχιστον στο windows 8.1 γιατι οταν ειχα τα 8 οταν το πηρα το μενου ηταν χωρις τις κατηγοριες γραμματων..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...