Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Βασικά θέλω μια κάρτα που να μπορεί να αναπαράγει με ευκολία ταινία 1080p σε μορφή .mkv μιας και το μόνο που κάνω πλέον στο pc είναι η θέαση ταινιών. Αν είναι για να φτάσω τις επιδόσεις της 8800gt να δώσω 90€ τότε μάλλον θα ψάξω για καμιά μεταχειρισμένη 8800gt...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Βασικά θέλω μια κάρτα που να μπορεί να αναπαράγει με ευκολία ταινία 1080p σε μορφή .mkv μιας και το μόνο που κάνω πλέον στο pc είναι η θέαση ταινιών. Αν είναι για να φτάσω τις επιδόσεις της 8800gt να δώσω 90€ τότε μάλλον θα ψάξω για καμιά μεταχειρισμένη 8800gt...

Όχι πάλι 8800 καλύτερα :P Για ταινίες ακόμα και μία 5450 θα σου κάνει δουλειά αλλά καλύτερα ρώτα εδώ:http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

Δημοσ.

Αυτά με τα ψησιματα σε φούρνους μην τα πολυγραφετε σε φόρουμ τόσο μεγάλης αναγνωσιμότητας γιατί θα γίνει η στραβη καμια μέρα και θα πάρετε κοσμο στο λαιμό σας.

Εν συντομία για το ψήσιμο:Ναι γίνεται και αν είσαι τυχερός μπορεί να δουλέψει η κάρτα ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΝΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ "ΦΟΥΡΝΙΣΜΑ" ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ.

Στο θέμα τώρα,η κάρτα σου τα έφαγε τα ψωμιά της φιλέ μου.Δεν αξίζει οποιαδήποτε ερασιτεχνική ή επαγγελματική προσπαθεια επισκευής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...