Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, έχω μια 8800gt που μάλλον παρέδωσε πνεύμα!!! Εκεί που δούλευε μια χαρά ξαφνικά μου κατακερματίζει την οθόνη (βλ. φωτογραφίες παρακάτω)... Μπορεί να ξεκινήσει και ακόμα και η οθόνη του bios να είναι χάλια και άλλες φορές ανοίγει μια χαρά και μέσα σε 5 λεπτά γίνεται έτσι! Άλλες φορές παγώνει η εικόνα και άλλες έχω έλεγχο της οθόνης!!! Είναι σίγουρα η κάρτα γιατί ο υπολογιστής δουλεύει μια χαρά με μια άλλη 8800 που έχω! Την έβγαλα, την άνοιξα, την καθάρισα, έβαλα νέα thermal paste αλλά τίποτα, τα ίδια και χειρότερα κάνει!!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθεί ή πάει για πέταμα???

Ευχαριστώ...

post-228700-0-04810100-1406852512_thumb.jpg

post-228700-0-27177900-1406852533_thumb.jpg

post-228700-0-95019800-1406852554_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι η κάρτα 100%. Πέταμα δυστυχώς. Ευτυχώς που έχεις άλλη. Κι εγώ είχα πάθει το ίδιο 2 φορές μέσα σε ένα χρόνο με κάρτες(γκαντέμης) από τότε αγόρασα μια EVGA(φοβερή μάρκα) αλλά έχω και άλλες 2 παλιές σαν backup. Αν δεν είσαι gamer τότε με την παλιά κάνεις την δουλειά σου ή με μια €50.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθεί ή πάει για πέταμα???

Μπορεί να σωθεί προσωρινά με reflow αλλά δε σε συμφέρει το κόστος.

Δημοσ.

Μπορεί να θέλει ψήσιμο

Καλά τα βιντεάκια στο youtube αλλά έχει όντως αποτέλεσμα???

Μπορεί να σωθεί προσωρινά με reflow αλλά δε σε συμφέρει το κόστος.

Τι είναι το reflow και τι κόστος έχει???

Δημοσ.

Τι είναι το reflow και τι κόστος έχει???

Μια προσωρινή επισκευή της κάρτας είναι.

Επειδή είναι εξειδικευμένη σχετικά επισκευή κοστίζει παραπάνω από τη κάρτα σου (100+).

Δημοσ.

Προθέρμανση στους 200 - βάλ'την για 8 λεπτά.

Να'χεις βγάλει τα πάντα από πάνω,μαζί με την θερμοαγώγιμη πάστα.

Σε μητρική από Laptop έχει λειτουργήσει 4-5 φορές μέχρι στιγμής (από 1-2 μέρες το κάθε oven reflow)

Δημοσ.

(από 1-2 μέρες το κάθε oven reflow)

Να επαναλάβω την διαδικασία εννοείς σε για 1-2 μέρες??? Και να την ψήσω στο grill, στον αέρα ή στις αντιστάσεις (πάνω ή κάτω)???

Δημοσ.

Και να την ψήσω στο grill, στον αέρα ή στις αντιστάσεις (πάνω ή κάτω)???

:-D

Και ότι ήμουν έτοιμος να το ρίξω!

Ρε πάτε καλά που του λέτε να τη βάλει στο φούρνο έτσι χύμα;

Εκτός και αν ξέρετε πως έχει κανένα φούρνο για πέταμα.

• Like 1
Δημοσ.

Να επαναλάβω την διαδικασία εννοείς σε για 1-2 μέρες??? Και να την ψήσω στο grill, στον αέρα ή στις αντιστάσεις (πάνω ή κάτω)???

Όχι,λέω πως συνήθως διαρκεί 1-2 μέρες. Στις αντιστάσεις. Βάλ'την πάνω σε ταψί,στερεωμένη με αλουμινόχαρτο στις 4 άκρες της

Δημοσ.

Υπάρχει καμιά φθηνή GPU στις επιδόσεις της 8800gt (Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω) γιατί έχω και ένα παστίτσιο να ψήσω και δεν ξέρω αν θα χωρέσουν και τα 2 στο φούρνο :lol: :lol: :lol: !!!

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει καμιά φθηνή GPU στις επιδόσεις της 8800gt (Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω) γιατί έχω και ένα παστίτσιο να ψήσω και δεν ξέρω αν θα χωρέσουν και τα 2 στο φούρνο :lol: :lol: :lol: !!!

Αν δεν είσαι gamer τότε αυτή είναι μια χαρά AMD R7 250 https://www.skroutz.gr/s/4023674/Asus-Radeon-R7-250-1GB-90YV04S0-M0NA00.html  αν παίζεις λίγο πιο σοβαρά τότε πας εδώ Nvidia GTX 750 https://www.skroutz.gr/s/4513797/Gigabyte-GeForce-GTX750-1GB-OC-GV-N750OC-1GI.html   

Λάθος τώρα διάβασα καλά το μήνυμά σου ,  μια Nvidia GT640 αν δεν κάνω λάθος έχει πάνω κάτω τις ίδιες επιδόσεις με την 8800GT

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...