makisvl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 φιλε ειχα και γω το ιδιο προβλημα εριξα παρομοιο τρεξιμο με σενα και αφου ειδα και αποειδα το εφτιαξα με εσωτερικη πατεντα. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 φιλε ειχα και γω το ιδιο προβλημα εριξα παρομοιο τρεξιμο με σενα και αφου ειδα και αποειδα το εφτιαξα με εσωτερικη πατεντα. Τι ακριβως εκανες δηλαδη φιλτατε?
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/624456-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-diy-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-laptop-turbo-x/?hl=+turbo#8208x=
makisvl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Στο δικό μου δεν προλαβαινε να ζεσταθει έκοβε ο ηχος στα 10 δεύτερα. Το άνοιξα το κοροϊδεψα ότι του έχω κουμπώσει ακουστικά (αυτά λειτουργούσαν κανονικα και δεν χανόταν ο ηχος) και στη συνεχεια κατασκευασα ενα μικροσκοπικο ενισχυτη και το συνδεσα με τα ηχεια του.
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο που λετε οτι ζεσταινεται το τσιπακι του εμενα δεν μου πολυ καθεται ρε παιδια.. Θα εστεκε μονο αν ειχε 2 τσιπακια ο ηχος..Αν ηταν προβλημα υπερθερμανσης τοτε δεν θα επαιζε κανονικα με εξωτερικα ηχεια(jack 3.5) παρα μονο αν ειναι 2 ξεχωριστα τσιπακια.. Εκτος κι αν ζεστενεται και επιρεαζει τις συγκεκριμενες λειτουργιες.. Κι εγω εικασιες κανω τωρα γιατι μου ετυχε κι εμενα και αφου υποτιθεται οτι ζεσταινεται, γιατι με το που θα σταματησει ο ηχος στα 2 δευτερολεπτα αν πατησω δεξι κλικ στο ηχειακι(κατω δεξια) και συσκευες εγγραφης, κατευθειαν παιζε παλι για 1-2-3-4 λεπτα.Δηλαδη κρυωσε σε 2 δευτερολεπτα που σταματησε να παιζει και ξανα αντεχει αλλα 3 λεπτα? Εμενα μου φαινεται οτι την στιγμη που σταματαει να παιζει, ειναι σαν να βραχυκυκλωνει με το μικροφωνο και στην ουσια δεν σταματαει αλλα παιζει απο κει και μολις πατησεις αυτο που ειπα πιο πριν ξεμπλοκαρει για λιγο και ξανα βγαζει ηχο απο τα ηχεια. Γι αυτο οταν του καρφωσεις jack και παιζει μονο απο εξωτερικα ηχεια, δεν μπορει να γυρισει σε μικροφωνο γιατι ειναι ηδη πιασμενος ο ηχος απο τα ακουστικα και μενει μονιμα εκει.. Παρολ΄αυτα οταν θα ανοιξω το λαπτοπ την πρωτη φορα που θα βαλω κατι να παιξει, μπορει να κρατησει και 20 λεπτα ενω μετα οσο περναει η ωρα κραταει 3-4 λεπτα το πολυ.. Δεν ξερω, ισως τελικα και να ζεσταινεται οντως και το επιρεαζει ετσι ωστε να βγαζει το συγκεκριμενο αποτελεσμα και να βραχυκλωνει με το μικροφωνο. Δηλαδη στην ουσια συμβαινουν και τα 2, κι ετσι το ενα ειναι αποτελεσμα του αλλου..
makisvl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 φιλε εχει ενα τσιπακι μονο απο το bus που παιρνει ψηφιακα τον ηχο και το κανει αναλογικο για ηχεια και ακουστικα και στη συνεχεια εχει μεσα και ενσωματωμενο ενισχυτη 2Χ2βατ, τα κανει ολα δηλαδη αυτο.ή το αλλαζεις με οτι αυτο συνεπαγεται (να μην παει το καινουργιο ή να χαλασει για παντα ο ηχος ή κανεις την πατεντα που εκανα και οσο αντεξει.
error404 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τα ενσωματωμένα ηχεία έχουν ελαττωματικό μαγνήτη φίλε. Με το που σου δουλεύουν 1 λεπτό ζεσταίνονται , διαστέλλονται και δεν κάνουν πια επαφή. Αυτό είναι όλο. Άν αλλάζουν τα ηχεία έπρεπε αυτό να σου κάνουν. Ούτε μητρική ούτε φορμάτ. Τι ανοησίες είναι αυτές που κάνουν στο Πλαίσιο; Εδώ και χρόνια φωνάζω εδώ σε αυτό το φόρουμ μακριά από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Μακριά από τον ακατονόμαστο τον Γεράρδο που τόσα χρόνια πουλάει σκουπίδια για HI TECH κατασκευασμένα από Κίνα , Μαλαισία και Ταϋλάνδη. Πόσοι ακόμα πρέπει να ταλαιπωρηθούν για να καταλάβει ο κόσμος ότι οι Turbo-X υπολογιστές είναι για τα σκουπίδια; Σου είπε ένα παλικάρι πάνω για την ψυχρή κόλληση του καλωδίου στα ηχεία να μην κάνει επαφή. Είναι πιθανό και αυτό. Προτείνω να το πάς σε κάνα μαγαζί που να γνωρίζουν από ηλεκτρονικά. Ηλεκτρονικός πρέπει να το δεί όχι τεχνικός υπολογιστών. Να τσεκάρει 2 πράγματα 1ον την επαφή στο καλώδιο που πάει στα ηχεία και 2ον άν οι μαγνήτες κάνουν επαφή σωστή ή όχι. ΠΛΑΙΣΙΟ; ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΤΕ;
makisvl Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Τα δικά μου (ενσωματωμένα του λαπτοπ) ηχεία δεν έχουν πρόβλημα ,τα δουλεύω με τον νέο-εσωτερικό ενισχυτή-πατέντα και λειτουργεί κανονικά εδώ και έξι μήνες.(τον λειτουργώ λόγω εργασίας από το πρωί ως το μεσημέρι έξι μέρες τη βδομάδα). το πρόβλημα είναι στο μισό τσιπάκι του ήχου. το τσιπάκι προφανώς έχει ζοριστεί κάποια στιγμή πιο πριν (θα το δούλευαν στο τέρμα και λόγω της γνωστής ποιότητας του (!) και τώρα κόβει σχεδόν αμέσως όταν πάει να δώσει ισχύ. Απο οτι εψαξα το τσιπακι εχει γυρω στο 10-15 ευρω και απαιτειται ειδικος εξοπλισμος να αλλαχτει συν τις πιθανοτητες κατι να μην παει καλα και να μην εχεις ηχο ποτε ξανα (βλαβη στο τυπωμενο της μητρηκης) υποψην ειμαι και εγω ηλεκτρονικος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα