Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μάγκες καλησπέρα είχα πάρει την Τετάρτη ένα προϊόν της lenovo από κατάστημα Θεσσαλονίκης που θα έρχονταν με γενική ταχυδρομική ( 2 κιλά είναι το δέμα ) εγώ μένω Καβάλα που από Θεσσαλονίκη είναι 1 μισή ώρα . Το περίμενα σήμερα δεν ήρθε . Μπαίνω να δω και μου λέει σήμερα πήγε στο κέντρο διαλωγης Αθήνας πόσο λογικό είναι γιατί να πάει εκεί ? δηλαδή να πάει Θεσσαλονίκη Αθήνα Καβάλα και όχι Θεσσαλονίκη Καβάλα

Τώρα ποτέ θα μου έρθει

Τι λέτε ;

Βασικά όχι διαλογής

Δια μετακόμισης λέει ***

Και να σημειώσω το προϊόν ήταν στο κατάστημα

Δημοσ.

Αυτός που τα scannare, κατά λάθος το έβαλε στο container της Αθήνας.

Σκανναρίστηκε ξανά στην Αθήνα και φέυγει για Θεσσαλονίκη πάλι όπου θα μεταφορτωθεί για Καβάλα.

Άλλη περίπτωση είναι να έφυγα από τις αποθήκες της Αθήνας το δέμα απευθείας για τον προορισμό σου και όχι να ξεκίνησε από το μάγαζί στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

Μα ρε αδερφέ από τούμπα λέει Θεσσαλονίκη προς Αθήνα κατάλαβες ; Μήπως έπρεπε να μπει σε ειδική μεταφορά από Αθήνα

Εσύ ποτέ λες θα το εχω ;;;;

Έφυγε από Αθήνα 2 και 40 και εγώ 9 ώρα πετάω εχω πτήση το χρειάζομαι πια η γνώμη σου

Δημοσ.

Όπως είπε ο plpapadopoulos μπορεί να μην έφυγε από το κατάστημα, αλλά από τις αποθήκες τους! Πολλά μεγάλα καταστήματα έτσι κάνουν, δεν φεύγει τίποτα για αποστολή από τα άλλα καταστήματα. (πλαισιο, e-shop κλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...