Dr.DrekoCX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλησπερα.Ψαχνω ενα μικροφωνο για χρηση σε γραφειο.Μπορω να διαθεσω μεχρι 20 ευρω.Εχω δει αυτο Site: εδω
coolerman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 http://www.e-shop.gr/plantronics-audio-300-p-PER.802911
sakinor Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το συγκεκριμενο plantronics το ειχα και δεν εμεινα ικαξοποιημενος.πολλα παρασιτα εκανε
coolerman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το συγκεκριμενο plantronics το ειχα και δεν εμεινα ικαξοποιημενος.πολλα παρασιτα εκανεΤο έχει φίλη μου & είναι άψογο micΊσως να μην είχε πρόβλημα το mic αλλά κάτι άλλο να δημιουργούσε τα παράσιτα. Το έψαξες;;
InfernoN Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλησπερα.Ψαχνω ενα μικροφωνο για χρηση σε γραφειο.Μπορω να διαθεσω μεχρι 20 ευρω.Εχω δει αυτο Site: εδω πηρα απο αναγκη και βιασυνη ενα turbox της πλακας 4,50 ευρώ πριν 2 χρονια. ακομα το εχω και ειναι αριστο. απλα ειναι πολυ μικροπραγματακι για να διαθεσεις 20 ευρω.
sakinor Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το έχει φίλη μου & είναι άψογο mic Ίσως να μην είχε πρόβλημα το mic αλλά κάτι άλλο να δημιουργούσε τα παράσιτα. Το έψαξες;; Το πηγα πισω και πηρα τα λεφτα.τι να πω ισως επεσα σε ελαττωματικο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα