Ονειρολογίτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας !!! Είμαι έτημος να κάνω ενα hackintosh. μου λήπει μόνο το αρχείο. Αν μπορείτε και ξέρετε δώστε μου καποιο αρχείο η λινκ με αρχείο που να είναι img ευχαριστώ πολύ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ετοιμος (Ηint: No 12) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ετοιμος (Ηint: No 12) 12: Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επειδη μπορει ο φιλος να εχει μιωπια και να μην βλεπει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας !!! Είμαι έτημος έτοιμος να κάνω ενα hackintosh. μου λήπει λείπει μόνο το αρχείο. Αν μπορείτε και ξέρετε δώστε μου καποιο αρχείο η λινκ με αρχείο που να είναι img ευχαριστώ πολύ !!!! Πάει για κλείδωμα και αυτό...το έχεις καταλάβει έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αυτό το "έτοιμος",αλλά παρά όλα αυτά να μην ξέρεις που θα βρεις αυτό που θες...που είναι και το πιο εύκολο στην όλη διαδικασία.. Εγώ δεν έχω φτάσει σε τέτοιο επίπεδο enlightment... Στο tpb θα έχει φαντάζομαι λειτουργικό μέχρι και από master system..καλό ψάξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Dr.fuzzy το αλλο κλειδωθηκε γιατι ο moderator ειπε οτι υπηρχε θέμα τέτιο. Και όσο για τους νόμους περι πνευματικής ιδιοκτησίας να θυμίσω οτι είχε ανήξει τέτιο θέμα και δεν γράφτηκε τπτ. μονο tips.... γι'αυτό πείρα το θάρος να το γράψω. Ok συγγνωμη. ΤΕΛΟΣ το θέμα και ευχαριστώ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις