Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

750 για μένα μιας και είναι πιο κρύα,έχει την μισή σχεδόν κατανάλωση και δεν βγάζει τα προβλήματα που έχουν ακουστεί για τις R7 260X.

Δημοσ.

@xalkiadakis εγώ σε 2 γνωστούς έχω βάλει 260Χ και δεν έχουν κανένα παράπονο,όπως και πολύς κόσμος στο forum .Προβλήματα θερμοκρασιών δεν υπάρχουν,ούτε οδηγών,όποια κάρτα και αν έχει κάποιο θέμα και σου βγάλει artifacts πχ την αλλάζεις (σε κάποιους από αυτούς που έδειξες δεν είχε πρόβλημα η κάρτα btw).Πέρα από τις καλύτερες επιδόσεις μπορείς να πάρεις και παιχνίδια δώρο με αυτές.Όπως σου πα αν κοιτάξει να πάει σε 750 τουλάχιστον να την πάρει σε καμμιά λογική τιμή.

Η 750 ειναι πιο ζεστη απο την 260x.Artifacts θα εχεις αν ειναι χαλασμενη.Θεμα με τους drivers αν κατεβασεις απο την σελιδα της amd δεν θα εχεις.Η μονη διαφορα ειναι τα specified drivers.Δηλαδη οταν πχ βγαινει ενα παιχνιδι και μετα απο 1-2 μηνες ο συγκεκριμενος driver δινει ενα νοητο (δεν εχω ψαξει αν ισχυει ποτε..) δινει 10-12% boost σε αυτο το παιχνιδι.Στην amd ισως παρει πιο πολυ (3 μηνες)

οι αριθμοι ειναι πλασματικοι* xD παραδειγμα ηθελα να δωσω

Καλά πιο ζεστή δεν είναι.Οι αριθμοί είναι πλασματικοί ,ναι,και οι 2 βγάζουν βελτιώσεις τακτικά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...