Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vodafone smart 4g ειναι η μαρκα του κινητου. κατα την διαρκεια μιας κλησης οπως ειναι φυσιολογικο, οταν το εχουμε κοντα στο αυτι για να μιλησουμε η οθονη σβηνει για εξοικονομηση ενεργειας. ομως στο δικο μου ξαφνικα γινεται το εξης. το βαζω στο αυτι, σβηνει η οθονη και οταν το απομακρυνω απο το αυτι μου για να τερματισω την κληση δεν αναβει η οθονη. πρεπει να το κλεισει ο αλλος για να τερματιστει. μηπως ξερει καποιος που οφειλεται αυτο?

Δημοσ.

έχουν έναν αισθητήρα φωτισμού που κάνει αυτό ακριβώς. Καμιά φορά επηρεάζεται και από screen protector αν υπάρχει, αλλιώς κάτι έχει πάθει. Ρώτα πρώτα στη Vodafone αν μπορούν να το επισκευάσουν αλλιώς το ψάχνεις αλλού. (υπάρχει και μικρή περίπτωση να είναι software, αν θες κράτα backup ό,τι χρειάζεσαι και κάνε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.)

Δημοσ.

vodafone smart 4g ειναι η μαρκα του κινητου. κατα την διαρκεια μιας κλησης οπως ειναι φυσιολογικο, οταν το εχουμε κοντα στο αυτι για να μιλησουμε η οθονη σβηνει για εξοικονομηση ενεργειας. ομως στο δικο μου ξαφνικα γινεται το εξης. το βαζω στο αυτι, σβηνει η οθονη και οταν το απομακρυνω απο το αυτι μου για να τερματισω την κληση δεν αναβει η οθονη. πρεπει να το κλεισει ο αλλος για να τερματιστει. μηπως ξερει καποιος που οφειλεται αυτο?

Δωσέ το μου σε εμένα,αν δεν το θέλεις!! :P

Οτι αναφέρει ο απο πάνω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...