Maktro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχε και ένα φιλαράκι και το έχει ενσύρματα το internet τώρα υποχρεωτικά, θα κατεβάσω τους driver και άμα δεν γίνει τίποτα και τότε θα το πάω σε κάνα μάστορα..
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ε κοίταξε υπάρχει και η ακραία πλέον περίπτωση να είναι χαλασμένη η κάρτα δικτύου. Η οποία λογικά αλλάζετε κιόλας. Αλλά θα σου πω και μια άλλη φλασιά που μου ήρθε τώρα. Λες ότι έχει κουμπάκι για το ασύρματο. Θα έχει γενικώς κι άλλα κουμπιά όπως πχ για την φωτεινότητα, ένταση κλπ (κάποια από αυτά μπορεί να είναι και μαζί με τα F). Αυτά σε κάποια λάπτοπ χρειάζεται και το συνοδευτικό τους software για να δουλέψουν. (σε κάποια άλλα δε χρειάζεται software, απλά δουλεύουν "αόρατα" χωρίς να σου εμφανίζει στην οθόνη τίποτα οταν τα πατάς) Έχεις λοιπόν εγκατεστημένο το πρόγραμμα της HP για αυτά τα κουμπάκια; (Πρέπει να είναι το HP HotKey Support) Επίσης έψαξα λίγο και βρήκα κι άλλους με τέτοια προβλήματα και σε άλλα HP αλλά και στο 620. Μάλιστα ένας έχει ίδιο πρόβλημα με σένα και λέει ότι απλά μία μέρα το κουμπάκι σταμάτησε να αλλάζει χρώμα και έμεινε πορτοκαλί. (αν κι εσύ λες ότι έμεινε άσπρο; ) Προτείνουν: 1) επανεγκατάσταση των drivers (βλέπω για το λάπτοπ σου 2-3 για διαφορετικές κάρτες δικτύου, οπότε ελπίζω να μπορείς να βρεις ποια κάρτα φοράει) 2) Κάποιος λέει πως το Troubleshoting των windows πατώντας δεξί κλικ στον ασύρματο προσαρμογέα δικτύου ή στο εικινιδάκι στην γραμμή εργασιών ως δια μαγείας έλυσε το πρόβλημα (αλλά δυστυχώς αν δε βλέπεις καν την ασύρματη κάρτα δικτύου πως θα γίνει αυτό άραγε; ) 3) Εγκατάσταση του HP Wireless Assitance το οποίο πρέπει να έχει επιλογή για να ενεργοποιήσεις το wifi αντί να πατήσεις το κουμπάκι. Συγκεκριμένα το λινκ που βρήκα για το δικό σου μοντέλο είναι αυτό αλλά γενικώς υπάρχουν κι άλλα αν ψάξεις γενικότερα.
Maktro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 το hp hotkey support όχι δεν νομίζω να το χω.. χθες από άσπρο έγινε πορτοκαλι το βραδυ.. το hp wireless assistance δεν μου το ανοίγει για κάποιο λόγο, troubleshooting έκανα αλλα τίποτα.. μάλλον κάτι έπαθε η κάρτα δικτύου για να μην την βρίσκω στο device manager.. τέσπα ευχαριστω για την βοήθεια παιδιά
Maktro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 λοιπόν το πήγε σήμερα η αδερφή μου σε έναν μάστορα και τελικά έχει καεί η κάρτα δικτύου και μας είπε άμα είναι να κάνουμε με usb την δουλειά μας, γιατί για να αλλάξουμε την κάρτα δικτύου λέει άμα το στείλουμε αλλου μονο και τα μεταφορικά άμα σκεφτούμε πάει πολύ.. να παραγγείλω κάρτα δικτύου από το internet για laptop δεν γίνετε?
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Γιατί ο "μάστορας" δεν μπορεί να αλλάξει την κάρτα δικτύου του λάπτοπ δηλαδή; Τί σόι μάστορας είναι; Δε ξέρω τι φοράει το λάπτοπ συγκεκριμένα αλλά συνήθως φοράνε κάτι τέτοια Ελλάδα όντως δεν υπάρχει ποικιλία σε τετοιες συσκευές, αν συμβιβάζεσαι με USB τότε κάντο έτσι τι να σου πω. 1
arnold94 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Να ρωτήσω κάτι..στο σπίτι μου έχω ένα wifi repeater για να πιάνω καλύτερο σήμα απ' το ρούτερ που είναι δίπλα στο σπίτι της μητέρας μου...το πρόβλημα είναι το εξής, στο κινητό μου δουλεύει κανονικά το wifi απ' το repeater εντοπίζει δηλαδή κανονικά το όνομα που του έχω δώσει ενώ στο laptop υπάρχει θέμα και δε το βρίσκει, μπορεί να βρει το όνομα του ρούτερ της μητέρας μου αλλά δε πιάνει καλά γιατί είναι μακριά... κάποια γνώμη;
Kthulhou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 καλησπέρα σβήσε το δίκτυο (κ της μαμάς σου το δίκτυο) από τα γνωστά κ ξανασκάναρε επίσης μπες στις ιδιότητες της κάρτας δικτύου κ δες να είναι αυτόματο το κανάλι, μην τυχόν και είναι σε κάποιο καρφωμένο (από 1 ως κ 11) κ στα 2,4 κ στα 5 (όποιο δουλεύεις) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα