Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, έχει ένα προβληματάκι το laptop τις αδερφής μου και δεν πιάνει internet.. το router δεν νομίζω να είναι μιας και το tablet τις μαμάς μου πιάνει μια χαρά internet.. δεν βρίσκει καν το wi fi το laptop οποτε σαν hardware πρόβλημα μου φαίνεται και ότι πρέπει να πάει σε μάστορα.. καμια ιδέα?

Δημοσ.

Δώσε κωδικό μοντέλου και επίσης αν είναι windows 8.αν είναι μάλλον το πρόβλημα είναι το είναι σε κατάσταση αεροπλάνου για αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και το ρούτερ, ανάλογα με το channel που έχει επιλεγμένο στο wifi. Αν βρίσκει δηλαδή άλλα γειτονικά δίκτυα αλλά όχι το δικό σου, τσέκαρε και το ρούτερ αν είναι επιλεγμένο το κανάλι 12 ή 13 και άλλαξε το σε κάτι άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

το router δεν ξέρω άμα είναι μιας και το δοκιμάσαμε σε 2 διαφορετικά σπίτια και δεν έγινε τίποτα.. αλλα γειτονικά wifi δεν βλέπει.. γενικά δεν βρίσκει wi-fi για να συνδεθεί ξέρω γω και εγώ ψυλλιάστηκα ότι μπορεί να το χτύπησε πουθενά η αδερφή μου και να έπαθε τίποτα μέσα απ το laptop κανένα πράγμα γιατί είναι και λίγο απρόσεχτη.. το laptop λέει HP 620, drivers για το wi-fi του θα βρω από το official site τις HP? να δοκιμάσω μήπως είναι αυτό δηλαδή..

Δημοσ.

ε οκ τότε αν δε βρίσκεις κανένα δίκτυο δε θα φταίει το ρούτερ σου. 

Απλά το ανέφερα γιατί χτες μάλιστα το είδα σε ένα netbook αυτό το πρόβλημα! (έβρισκε τα πάντα εκτός από ένα ρούτερ που είχε κανάλι 13).

• Like 1
Δημοσ.

ναι

πριν ομως το κανεις αυτο,εχεις δει σιγουρα μηπως εχει απενεργοποιησει την καρτα wifi και κανεις αδικα ολη τη διαδικασια;

πινακας ελεγχου

κεντρο δικτυου και κοινης χρησης

και αριστερα εχει μια επιλογη για να δεις τους προσαρμογεις δικτυου.

• Like 1
Δημοσ.

Και αν δε βλέπεις καν την κάρτα wifi, υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει κάποιο κουμπάκι το λάπτοπ για να ενεργοποιείς το wifi, ή στα κουμπιά F αν έχει κάνα εικονιδιάκι με καμιά κεραία δοκίμασε να το πατήσεις με Fn+F...

• Like 2
Δημοσ.

έχει ένα κουμπάκι διπλα από το f12 που δείχνει το σηματάκι το wi-fi και καλά.. το πατάω όμως δεν γίνετε τίποτα.. παραμένει άσπρο.. χθες ήταν πορτοκαλι, φανάρια μας τα χει κάνει :P :P πήγα στον προσαρμογέα τώρα και μου δείχνει έναν που έχει ένα X κάτω αριστερά στο εικονίδιο και λέει local area connection το καλώδιο δίκτυο αποσυνδέθηκε και κάτι τέτοια τρελα..

Δημοσ.

Το κουμπί του wifi είναι μόνο του έτσι; Δεν έχει δύο πραγματα σε ενα κουμπι εννοώ ε; 

Πείραξες τους drivers? Φαίνεται πως δεν υπάρχει ασύρματη κάρτα δικτύου. Στη διαχείριση συσκευών τι βλέπεις στους προσαρμογείς δικτύου; Σου έχει εκεί το ασύρματο, ή έχει πουθενά κίτρινο θαυμαστικό;

Δημοσ.

όχι μονο του είναι.. έχει μια κεραία με τα κάτι καμπυλωτές γραμμές και καλά ότι είναι το σήμα οποτε υποθέτω είναι του wi-fi.. drivers δεν νομίζω να πείραξε κάποιος, στην διαχείριση συσκευών μου στους προσαρμογές δικτύου έχει το RealTek PCIe FF Family Κοντρόλερ και είναι κανονικό.. να βάλω ένα δεύτερο καλώδιο lan που έχω να το κάνω από εκεί ενημέρωση τον driver η να τους κατεβάσω όπως είπε ο spank? 

Δημοσ.

Αυτό που βλεπεις πρεπει να είναι το ενσύρματο. Κανονικά έπρεπε να βλέπεις κι άλλο ενα εκεί. Οπώς σε βολευει βάλτους. Κατέβασε τους έτσι οπως σου ειπαν απο το site της HP, μη τους βάλεις δηλαδη απο το windows update αν τους βρίσκει.

Πάντως ακόμα και drivers να μην είχε η συσκευή θα έπρεπε να φαίνεται κάτι με θαυμαστικό/ερωτηματικο στη διαχείριση συσκευών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...