ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα Πήρα ένα φορητό μιας φίλης για φτιάξιμο και φορμάτ . Η φίλη δουλευει σε τράπεζα και της το είχανε δώσει από εκεί. Έχει άδεια κολλημένη vista business και η τράπεζα της είχε περάσει xp Πιθανολογώ ότι από την τράπεζα έκαναν downgrade σε xp νόμιμα αλλά το κλειδί των vista υπάρχει περίπτωση να καταργήθηκε από την βάση της microsoft Και για αυτό δεν με αφήνει? Θα έπαιρνα την τηλεφωνική υποστήριξη αλλά δεν θέλω να μπλέξω μιας και δεν είναι δικό μου.
3leven Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καποτε οταν ακομα ειχα τα σβιστα γνησια , ειχα ενα θεματακι εμ το κλειδι και με τη τηλεφωνικη υποστηριξη ειχα κανει σε 1 λεπτο τη δουλεια μου.. Τι εννοεις να μπλεξεις? Ενας αυτοματος τηλεφωνιτης βγαινει και σου λεει καποια νουμερα να περασεις στο pc.
SPANK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Να σβήστηκε απο την βάση δεδομένων της microsoft οχι , αν εχει ομως το κλειδάκι πισω στο χαρτάκι μπορείς απλα να περάσεις την ίδια έκδοση vista και να τα ενεργοποιήσεις
Gtr34 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Σου βγαζει παραθυρο με επιλογες ενεργοποιησης ; Αν ναι, επελεξε τηλεφωνικη ειναι αυτοματοποιημενη διαδικασια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα