Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σαι καλα και οτι χρειαστης εδω ειμαστε!

συγκριτικα η δικια μου συνθεση εχει καλυτερη καρτα γραφικων

ενω του pnick καλυτερο επεξεργαστη!

ωστοσο εγω σου διαλεξα τον fx-8320 ως πιο φθηνη πλατφορμα, και ο ιδιος ειναι πιο φθηνος απο ενα i5 ποσο μαλλον i7 και πιο φθηνες μητρικες , ωστε να εξηκονομησω χρηματα για καρτα γραφικων η οποια και ειναι πιο απαρετητη!

ακομη ο fx-8320 ειναι ξεκληδοτος και με λιγο ψαξημο μπορεις να κανεις ενα αξιοπρεπες oc και να μιωσεις την διαφορα! για αυτο και σου εβαλα και μια καλουτσικη ψυχτρα

αληθεια σε ποιο καταστημα αναφερεσε?

• Like 1
Δημοσ.

να σαι καλα και οτι χρειαστης εδω ειμαστε!

συγκριτικα η δικια μου συνθεση εχει καλυτερη καρτα γραφικων

ενω του pnick καλυτερο επεξεργαστη!

ωστοσο εγω σου διαλεξα τον fx-8320 ως πιο φθηνη πλατφορμα, και ο ιδιος ειναι πιο φθηνος απο ενα i5 ποσο μαλλον i7 και πιο φθηνες μητρικες , ωστε να εξηκονομησω χρηματα για καρτα γραφικων η οποια και ειναι πιο απαρετητη!

ακομη ο fx-8320 ειναι ξεκληδοτος και με λιγο ψαξημο μπορεις να κανεις ενα αξιοπρεπες oc και να μιωσεις την διαφορα! για αυτο και σου εβαλα και μια καλουτσικη ψυχτρα

αληθεια σε ποιο καταστημα αναφερεσε?

Επειδή είμαι σε νησί την Κέρκυρα,  Δύσκολο καθώς δεν υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήμστα εκτός από το E-shop -Skroutz, καποια μικρά τοπικά μαγαζιά που αναλαμβάνουν επισκευές-συναρμολόγησεις, service Η συναρμολόγηση θα γίνει όταν μαζέψω τα εξαρτήματα όπου πουλάνε πιο φτηνά και το πάω σε κάποιο από τα μικρά μαγαζιά που ανέφερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...