kentavrosr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια.Αγορασα προσφατα μια samsung smart tv την οποια προσπαθω να συνδεσω στο wifi του σπιτιου.Λογω αποστασεων χρησιμοποιω ενα thomson tg 585 v8 ως access point σε ενα δωματιο και ενα repeater(tp link extender tl-wa850re) στο δωματιο οπου βρισκεται η τηλεοραση.Η τηλεοραση βλεπει το δικτυο βαζω τον κωδικο αλλα δεν συνδεεται.Προσπαθω απο τα settings του extender μεσω pin wps αλλα και παλι τιποτα.Τι προβλημα μπορει να υπαρχει?Ευχαριστω πολυ!
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια.Αγορασα προσφατα μια samsung smart tv την οποια προσπαθω να συνδεσω στο wifi του σπιτιου.Λογω αποστασεων χρησιμοποιω ενα thomson tg 585 v8 ως access point σε ενα δωματιο και ενα repeater(tp link extender tl-wa850re) στο δωματιο οπου βρισκεται η τηλεοραση.Η τηλεοραση βλεπει το δικτυο βαζω τον κωδικο αλλα δεν συνδεεται.Προσπαθω απο τα settings του extender μεσω pin wps αλλα και παλι τιποτα.Τι προβλημα μπορει να υπαρχει?Ευχαριστω πολυ! δοκιμασε firmware update στο tp link. β.δες Update και για την τηλεραση αν υπαρχει. γ.αλλαξε καναλι στο thomson ωστε να αλλαξει το καναλι και στο tp link. δ.δοκιμασε να ανοιξεις ΚΑΙ τον dhcp του tp link και βαλτου να δινει σαν gateway την ip του thomson. το thomson ειναι 192.168.1.254 και τo tp link βαλτο 192.168.1.1. αν δεν παιξει και παλι δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.πχ απο wpa2 σε wpa ή το αναποδο.δεν θυμαμαι αν μπορεις να βαλεις το tp link να παιρνει ασυρματα και να δινει με καλωδιο.ετσι θα παιζει καλυτερα.απλα ισως ετσι να μην μπορει το tp link να δωσει ασυρματα οποτε θα ειναι μονο για την tv.βεβαια switch μπορει να μπει αν θες να δωσεις με ethernet και σε αλλες συσκευες.
kentavrosr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 δοκιμασε firmware update στο tp link. β.δες Update και για την τηλεραση αν υπαρχει. γ.αλλαξε καναλι στο thomson ωστε να αλλαξει το καναλι και στο tp link. δ.δοκιμασε να ανοιξεις ΚΑΙ τον dhcp του tp link και βαλτου να δινει σαν gateway την ip του thomson. το thomson ειναι 192.168.1.254 και τo tp link βαλτο 192.168.1.1. αν δεν παιξει και παλι δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.πχ απο wpa2 σε wpa ή το αναποδο.δεν θυμαμαι αν μπορεις να βαλεις το tp link να παιρνει ασυρματα και να δινει με καλωδιο.ετσι θα παιζει καλυτερα.απλα ισως ετσι να μην μπορει το tp link να δωσει ασυρματα οποτε θα ειναι μονο για την tv.βεβαια switch μπορει να μπει αν θες να δωσεις με ethernet και σε αλλες συσκευες. ευχαριστω πολυ
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 ευχαριστω πολυ οτι χρειαστεις αν δεν παιξει μας λες.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 23/8/2014 στις 9:39 ΜΜ, poulinos είπε οτι χρειαστεις αν δεν παιξει μας λες. Στις 23/8/2014 στις 9:39 ΜΜ, poulinos είπε οτι χρειαστεις αν δεν παιξει μας λες. καλησπέρα, εχω κι εγω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μια τηλεόραση samsung smart tv η οποία δεν συνδέεται στο dlink repeater (dap-1330). εχω κάνει upgrade στο fimrware αλλα ενώ "βλέπει" το wifi δεν συνδεεται ουτε ασύρματα ούτε ενσύρματα με ethernet. γνωρίζει κανεις τι μπορεί να φταίει?
heros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 το ιδιο και εγω με το dap1330(extender mode) latest firmware... μαλλον φταιει ότι τοσο το αρχικο router όσο και το tplink δουλευουν στο subnet (192.168.1.xxx)
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 On 18/03/2019 at 12:00, Guest said: καλησπέρα, εχω κι εγω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μια τηλεόραση samsung smart tv η οποία δεν συνδέεται στο dlink repeater (dap-1330). εχω κάνει upgrade στο fimrware αλλα ενώ "βλέπει" το wifi δεν συνδεεται ουτε ασύρματα ούτε ενσύρματα με ethernet. γνωρίζει κανεις τι μπορεί να φταίει? δες απο κατω τι εχει γραφτει. On 28/07/2019 at 10:10, heros said: το ιδιο και εγω με το dap1330(extender mode) latest firmware... μαλλον φταιει ότι τοσο το αρχικο router όσο και το tplink δουλευουν στο subnet (192.168.1.xxx) λογικο ειναι να δουλευουν στο ιδιο Subnet αφου δεν υπαρχει nat.δεν ειναι λαθος αυτο.το βασικο ειναι να δεις αν αλλη συσκευη συνδεεται η οχι.επισης σε καποιες περιπτωσεις αν και δεν στεκει λογικα μπορει να ενεργοποιησεις και τον DHCP του repeater και να τον βαλεις να δινει 5-10 ip και αυτο αλλα σε αλλο ευρος.να δεις αν θα αλλαξει κατι.και βεβαια τελευταιο Firmware και στην tv γιατι με samsung εχω δει διαφορα. αν εκανε nat τοτε ναι θα πρεπε να ειναι σε διαφορετικο subnet αλλα Repeat κανει απλα.εκτος αν σου εχει πολλες επιλογες να ρυθμισεις.αμα κανει Nat τοτε θα χρειαστεις και dhcp ανοιχτο υποχρεωτικα.
heros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για την απαντηση .. τον dap1330 τον εβγαλα.. γιατι οι samsung tv ειχαν προβλημα.. ενω φαι οταν οτι επερναν ip... εβγαζαν x στο τεστ συνδεσης στο ρουτερ και το ιντερνετ..επρεπε να κανω αλχημειες.. να δηλωσω gateway&dns 192.168.1.3(dap1330) για να συν δεθουν με το dap και μετα να το αλλαξω σε 192.168.1.1 και τα δυο που ειναι το speedport plus.... cosmote. Τωρα ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ WA830RE TPILINK και ειναι λιγο καλυτερα αλλα παλι προβλημα... το 830 εχει επιλογη DHCP SERVER στο AUTO.. να την κανω ON και να βαλω αλλο SUBNET 192.168.0.XXX? Η να τον σβησω OFF? ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ SMARTPHONE& LG TV ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ SAMSUNG.. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από heros
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 On 02/08/2019 at 08:17, heros said: Ευχαριστω για την απαντηση .. τον dap1330 τον εβγαλα.. γιατι οι samsung tv ειχαν προβλημα.. ενω φαι οταν οτι επερναν ip... εβγαζαν x στο τεστ συνδεσης στο ρουτερ και το ιντερνετ..επρεπε να κανω αλχημειες.. να δηλωσω gateway&dns 192.168.1.3(dap1330) για να συν δεθουν με το dap και μετα να το αλλαξω σε 192.168.1.1 και τα δυο που ειναι το speedport plus.... cosmote. Τωρα ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ WA830RE TPILINK και ειναι λιγο καλυτερα αλλα παλι προβλημα... το 830 εχει επιλογη DHCP SERVER στο AUTO.. να την κανω ON και να βαλω αλλο SUBNET 192.168.0.XXX? Η να τον σβησω OFF? ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ SMARTPHONE& LG TV ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ SAMSUNG.. αν το adsl router ειναι 192.168.1.1 τοτε το Repeater το βαζεις 192.168.1.χ .δεν μπορεις να το βαλεις σε αλλο δικτυο.δεν κανει Nat. τον dhcp κανονικα τον εχεις κλειστο αλλα αμα δεν παιξει τυπικα αφησε τον ανοιχτο και αυτον να δινει 5-10 ip να δεις αν θα αλλαξει κατι.απλα να δινει αλλο ευρος απο τον Dhcp του modem/router. δες firmware update για tp link οπως και για την tv.το καλυτερο ειναι στο τελος powerline και ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα