mhproduction Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδες μολισ μου εσπασε ο ανεμιστηρας στο pc μου...θελω να παραγκειλω ενα αλλο..μπηκα e shop και στην κατηγορια ανεμιστηρα μου λεει να επιλεξω χιλιοστα... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να δω τα χιλιοστα του ανεμιστηρα μου..,μπορειτε να μου δωσετε μια χειρα βοηθειας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μετρώντας τη μια πλευρά από τρύπα σε τρύπα. (τρύπα εννοώ εκεί που μπαίνει η βίδα)Κοιτώντας το αυτοκόλλητο αν έχει, κάτι ίσως αναφέρει. Πχ. XXX12XXX λογικά θα πρόκειται για 12άρη.Αν ήταν ανεμιστήρας ψύκτρας/κουτιού που ήρθε μαζί με αυτό, μπορείς να δεις στα specs του κάθε προιόντος και να δεις τι παρέχει, λογικά θα αναφέρει το μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mhproduction Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 οκ σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα