Xor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 καλησπέρα φίλοι. πριν μερικές μέρες πήρα το pc ενός φίλου στα χερια που κάνει σε όλες τις περιπτώσεις του f8 επανεκκίνηση. δεν μπόρεσα να βρω κάποια άλλη λύση παρα μονο αν του κάνω repair (εκτος αν κάποιος από εσάς έχει κάποια ιδέα) το θέμα μου είναι ότι ούτε ο ίδιος ούτε και εγώ όμως μπορώ να βρω ποια έκδοση έχει ωτός ώστε να την περάσω σε cd και να κάνω repair. γνωρίζετε κάποια λύση? ευχαριστώ πολύ
micos000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν τα xp τα είχε αυθεντικά είναι αρκετά ασφαλές να θεωρήσεις ότι ήταν τα home. Αν το έδωσε κάποτε για format μπορεί να έχει και τα professional. Βρες το erd commander 2005 (για τα xp). Θα είναι σε iso μάλλον και θα το κάψεις σε cd με το Image burn ή με το πρόγραμμα εγγραφής σου σαν αρχείο εικόνας (image file). Θα μπουτάρεις με αυτό, θα συνδεθείς με τα xp που θα σου εμφανίσει και αν σου ζητήσει να κάνει επιδιόρθωση πες του ναι. Αλλιώς μέσα από τα εργαλεία του κάνε επαναφορά συστήματος (system restore) σε προηγούμενη ημερομηνία Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2014 από micos000
Xor Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 καλημέρα φιλε! ευχαριστώ για την βοήθεια σου. παρόλα αυτά το pc φορτώνει το erd commander και μετά μου βγάζει blue screen! τι μπορει να ειναι παλι αυτο;
micos000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να έχει το pc πρόβλημα στο hardware. Ξεκίνα τεστ με το hirrens bootcd. Από την αρχική οθόνη κάνε memtest για αρχή και δες αν σου βγάλει σφάλματα.
Xor Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 εντελη μπηκε σε καποια φαση, ομως μου εγραψε ενα μυνημα οτι εχει προβλημα (ο φακελος SECURITY ...εκανα roll back σε παλιοτερες ρυθμησεις αλλα και παλι τιποτα. θα δοκιμασω και το hirens και θα σου πω.
Xor Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εχω αυτη την μπλε οθονη... τι προτηνεις ; http://www.mediafire.com/download/ks87k1soq7si7x5/IMG_20140804_152349.jpg
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε επιδιόρθωση με home ή professional και αν αποτύχει και αυτό μάλλον πας για format. Αν θέλεις να ψαχτείς δες το λινκ https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=windows+logon+process+error+21a
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα