coniste Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεμα με το pc το οποιο δεν ξερω ακριβως αν ειναι απο hardware ή software, το εχω 7 χρονια μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε το εχω πειραξει καθολου. Λοιπον, ολα ξεκινησαν οταν το ανοιξα πριν μια βδομαδα να το καθαρισω απο σκονες κτλπ. Εβαλα και καινουργια παστα και το ξανα εκλεισα, το εκανα και format γιατι γινοταν χαμος. Ολα ωραια και καλα, το ανοιγω και εκει που αραζα παρατηρω οτι το pc δεν ηταν ετσι, αρχισε να κολλαει κτλπ...Οι θερμοκρασιες απο'τι ειδα με το HWMonitor ειναι στους 90-95 βαθμους και οταν το ζοριζω φτανουν και 100, πιο max δεν παει. Επισης επειδη παιζω LOL, δεν ειχα ποτε θεμα με τα fps, ειχα παντα 150-200, τωρα απο το καθαρισμα και μετα παιζω συνεχως με 60-50 και καμια φορα πανε και 30-35, γενικα κρασαρει ασχημα ολο το pc. ΤΙ μπορει να φταιει? Τα τιναξε ή ειναι κατι απλο? Εδω ειναι το hardware: Intel Core 2 DUO E8400 Foxconn P43A01 4GB RAM DDR2 Geforce 9800 GT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Πολλά μπορεί να είναι. Εκανες σωστά την αλλαγή της πάστας? Η ψύκτα πατάει καλά? Πες μας τα χαρ/κα του υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Πολλά μπορεί να είναι. Εκανες σωστά την αλλαγή της πάστας? Η ψύκτα πατάει καλά? Πες μας τα χαρ/κα του υπολογιστή Sorry ειχα ξεχασει να βαλω τα χαρ/κα. Επειδη μου περασε απο το μυαλο οτι ισως φταιει η ψυκτρα, το ξανα ανοιξα προχθες και την ξανα εβαλα, Τωρα θελω να πιστευω οτι καλα εχει πατησει αλλα εφοσον δεν εχω οπτικη επαφη δεν μπορω και να πω 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Την ξαναέβαλες και έχεις πάλι τις ίδιες θερμοκρασίες? Η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών πως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Την ξαναέβαλες και έχεις πάλι τις ίδιες θερμοκρασίες? Η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών πως είναι? Ναι παλι τις ιδιες θερμοκρασιες εχει.Η καρτα γραφικων ειναι στους 55-60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalkiadakis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 τα fps πέφτουν λογο θερμοκρασιας ... μεχρι να λυθει το προβλημα σταματα να ζοριζεις για λιγο τον επεξεργαστη να παιζεις παιχνιδια και τετοια γιατι αλλιως μειώνετε και ο χρονος ζωεις του ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αφου ειναι ετσι θα πρεπει να κοιταξω να κανω κατι με την ψυκτρα, θα προσπαθησω να την ξανα βαλω, τι αλλο να κανω?! Δεν εχω και καμια αλλη να δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Κοίτα αν ο ανεμιστήρας γυρίζει...φαντάζομαι τον ξανασύνδεσες όταν έβαλες την πάστα κλπ. Αν δεν είναι θέμα ανεμιστήρα , κάτι έχεις κάνει λάθος στην επανατοποθέτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Λοιπον ολα ενταξει προς το παρων, εβγαλα την ψυκτρα και παρατηρησα οτι στα κουμποματα που εχει ειχε σπασει το ενα βελακι που κρατουσε την ψυκτρα και προφανως δεν πατουσε, 4η φορα το κοιταξα και παλι καλα που το καταλαβα. Τωρα την εβαλα καλα πιστευω να κρατησει, ειμαι στους 55-60 βαθμους. Η καρτα γραφικων στους 58 ειναι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα