Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το razer Imperator 2012 μου με τον καιρό χρήσης και την σκόνη ανέπτυξε το πρόβλημα του double click στο αριστερό click. Τι είναι αυτό για όσους δεν γνωρίζουν, πολύ απλά αναλόγως πώς θα πατήσεις το αριστερό click θα δηλώσει αυτόματα οτι το πάτησες 2 φορες ή εάν είσαι τυχερός 1 ακριβώς.

Είναι πολύ συνηθισμένο πρόβλημα στα ποντίκια της razer και παρόλα αυτά οι "αντιπροσωπείες της razer" (public, plaisio) στην Ελλάδα δέν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πώς αντιμετωπίζεται και όπου και να πάρω ζητάνε ή τρελά ποσά για την επισκευή του ή δεν μπορούν κάν να το φτιάξουν ή ακόμα προτείνουν να το πετάξουμε και να πάρουμε άλλο (έκλαψα στο γέλιο όταν μου το είπαν στο τηλέφωνο).

Σίγουρα κάποιοι απο εσάς έχετε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα στο παρελθόν, θα ήθελα να μου πείτε πώς ακριβώς το φτιάξατε, αν το κάνατε μόνοι σας με τα ΠΟΛΛΑ βίντεο στο youtube (φοβάμαι λίγο αυτον τον τρόπο για αυτό θέλω να το φτιάξει κάποιος που ξέρει)  ή αν το πήγατε σε κάποιον τεχνικό ή σε κάποιο μεγαλο κατάστημα.

Για ποιόν λόγο τώρα είναι πρόβλημα.

1. Κατα την πληκτρολόγηση κειμένου αν χρειαστεί να πατήσεις με το ποντίκι μια λέξη , θα υπογραμίσεις όλο το κείμενο
  2. Σε διάφορα παιχνίδια είναι τεράστιο πρόβλημα για ευκολονόητους λόγους
  3. Δυσκολεύει την πλοήγηση στον υπολογιστή , ανοίγει 2 φορες κάθε εφαρμογή κτλπ κτλπ.

Α! Επίσης δοκίμασα διάφορα double click mouse fix προγραμματάκια αλλά ή λειτουργούν για λίγο η καθόλου.

Δημοσ.

Αρχικά μην ξαναπάρεις razer, και λογικά όλο και κάποιος από το insomnia θα μπορέσει να στο φτιάξει σε οικονομική τιμή. 

Δημοσ.

Αρχικά μην ξαναπάρεις razer, και λογικά όλο και κάποιος από το insomnia θα μπορέσει να στο φτιάξει σε οικονομική τιμή. 

Δέν έχω σκοπό να ξαναπάρω razer ήταν πολύ κακή επιλογή. Πλέον πουλάνε μόνο όνομα. Του χρόνου θα πάω για Logitech η Roccat σίγουρα αλλα προς το παρόν δέν μπορώ να διαθέσω αλλα χρήματα. Επίσης αν μπορούσες να μου προτείνεις κάποιον να απευθυνθω σε pm φυσικά ή κάποιο μέρος του forum που μπορώ να βρώ κάποιον να το κάνει.

Δημοσ.

επειδη σας τυχαινει καποιο προσωπικο προβλημα μην βγαζετε ολη την razer αχρηστη προφανως τα καλυτερα ποντικια για gaming, δεν ξερω εγω καμια εταιρια να φτιαχνει τελειο gear, οτι μαρκα και να ναι χαλαει στο τελος ετσι ειναι τα πραγματα. TS εγγύηση δεν εχεις εμενα και η ροδελα να κολλουσε μου το αλλαζαν(πλαισιο,public,eshop) εχω αλλαξει απο razer kraken,deathadder, εως corsair k70,logitech. Αν δεν εχεις εγγυηση προφανως ειναι ακριβο το οτιδηποτε για φτιαξιμο. ΓΙα λυσεις μονος σου ουτε καν εκτος αν θες να το ρημαξεις περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα προσωπικα το παθαινει αυτο βδομαδα παρα βδομαδα.Η μπορει να περασει και μηνας χωρις να το παθει.Κυριως το παθαινει οταν δεν το χρησιμοποιω πολυ.Αποτι εχω καταλαβει μαζευει σκονη.Εγω το μονο που κανω ειναι να φυσαω δυνατα 3-4 φορες κατω απο το κλικ (στο κενο αναμεσα δηλαδη) και μετα ειναι οκ.

Δημοσ.

επειδη σας τυχαινει καποιο προσωπικο προβλημα μην βγαζετε ολη την razer αχρηστη προφανως τα καλυτερα ποντικια για gaming, δεν ξερω εγω καμια εταιρια να φτιαχνει τελειο gear, οτι μαρκα και να ναι χαλαει στο τελος ετσι ειναι τα πραγματα. TS εγγύηση δεν εχεις εμενα και η ροδελα να κολλουσε μου το αλλαζαν(πλαισιο,public,eshop) εχω αλλαξει απο razer kraken,deathadder, εως corsair k70,logitech. Αν δεν εχεις εγγυηση προφανως ειναι ακριβο το οτιδηποτε για φτιαξιμο. ΓΙα λυσεις μονος σου ουτε καν εκτος αν θες να το ρημαξεις περισσοτερο.

Ευχαριστώ για την γνώμη σου. Το ποντίκι το είχα πάρει το 12 και πιθανότατα είναι εκτός εγγύησης. Εμένα το θέμα μου με την razer είναι οτι προωθούν πολύ τα δυνατά τους μοντέλα (deathadder , Mamba) και τα υπόλοιπα έχουν προβλήματα κατασκευής. Αυτό προκύπτει απο προσωπική γνώμη, έχοντας χρησιμοποιήσει το πρώτο deathadder  στην συνέχεια ένα deathadder 2013 του αδερφού μου και ένα imperator 2012 για εμένα, αλλα και απο γνώμες δεκάδων ατόμων που γνωρίζω και μέλη online forums καλή ώρα σαν αυτο.

Ωστόσο καμία έχθρα προς την εταιρία απλα είπα την γνώμη μου για ένα ιδιαίτερα συνηθισμένο πρόβλημα κάποιων προϊόντων τους ετσι?  :-)  Η έχθρα μου πάει προς τις ελληνικές αντιπροσωπείες public plaisio που κάθε φορα που τους χρειάζομαι δέν έχουν ιδέα πώς να βοηθήσουν.

Εμενα προσωπικα το παθαινει αυτο βδομαδα παρα βδομαδα.Η μπορει να περασει και μηνας χωρις να το παθει.Κυριως το παθαινει οταν δεν το χρησιμοποιω πολυ.Αποτι εχω καταλαβει μαζευει σκονη.Εγω το μονο που κανω ειναι να φυσαω δυνατα 3-4 φορες κατω απο το κλικ (στο κενο αναμεσα δηλαδη) και μετα ειναι οκ.

Καταλαβαίνω απόλυτα έχω ακριβώς τα ίδια θέματα απλά τώρα θέλω να το φτιάξω μιά και καλή. Δέν γίνεται να φτιάχνει όποτε του έρθει. Η σκόνη αποτι βλέπω σε διάφορα βίντεο είναι πιο μέσα και θέλει spray και καλύτερα να είναι ανοιχτό απλά φοβάμαι να το ανοίξω .

Δημοσ.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα micro switch να τα έπαιξαν και θέλουν αλλαγή(απο κάποιον που γνωρίζει πως να το κάνει)

Δημοσ.

Δες τα άπειρα βιντεάκια στο youtube και φτιάξτο μόνος σου. Δεν είναι δύσκολο, απλά λεπτοδουλειά!

Εγώ μια φορά το έκανα και έχω ηρεμίσει τελείως, δεν έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα!

Αν δεν τα καταφέρεις και το χαλάσεις, αγοράζεις έναν ίδιο διακόπτη και ή τον αλλάζεις μόνος σου ή πας σε έναν τοπικό ηλεκτρονικό να στο αλλάξει.(πιστεύω για ένα ξεκόλλημα-κόλλημα να σε χρεώσει ελάχιστα)

Δημοσ.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα micro switch να τα έπαιξαν και θέλουν αλλαγή(απο κάποιον που γνωρίζει πως να το κάνει)

Μου φαίνεται είναι απλά σκόνη γιατι όταν το φυσάω φτιάχνει για καμιά δυο μέρες ,αν δεν το χρησιμοποιώ πολύ ακόμα περισσότερο αλλα και πάλι δεν μπορώ να κάθομαι να φυσάω συνέχεια γιατι κάποια στιγμή θα μπουκώσει και δεν θα γίνεται τίποτα. Είναι και 2 χρόνια ποντίκι πόση σκόνη. Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή μπορεί να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

βρε καθαριστικο ηλεκτρονικων κυκλωματων σε σπρευ( προσεξε μη παρεις κανα σπρευ κινητηρα...γιατι εχει λαδι). Ανοιξε το ποντικι και ριξε μια στα switch. Πατα με το νυχι σου το διακοπτη μερικες φορες και ξαναβαλε καθαριστικο και επανελαβε. το αφηνεις να στεγνωσει και μετα κλεινεις το ποντικι.

αν δεν εχεις καθαριστικο κυκλωματων μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια με λιγες σταγονες καθαρο οινοπνευμα που θα ριξεις στα switch. αν δεν εχεις ουτε καθαρο οινοπνευμα μην σκεφτεις να βαλεις ασετον...

Η αλλη επιλογη ειναι να αλλαξεις τα switch. Αλλα στα youtube φαινονται ολα ευκολα. Δεν ειναι ευκολη τοσο  η αλλαγη switch αν δεν εχεις τεχνικη στο κολλημα. Γιατι ο διακοπτης ειναι πλαστικος και αν πολυθερμανεις τις 3 επαφες τους στην πλακετα λιωνει απο μεσα και χαλαει. Αν εχει κολλητηρι των 3ευρω που δεν ρυθμιζουν θερμοκρασια ειναι πιο δυσκολο. Το καλο ειναι οτι το 99% των switch ποντικιων ειναι ιδια μονο οι ποιοτητες αλλαζουν οχι οι διαστασεις. Οποτε μπορεις να παραγγειλεις φθηνα μια δεκαρια να εχεις να αλλαζεις.

Τα switch της razer ειναι μετριοτατα ποιοτικα και να παρακαλας που σου κανει διπλο κλικ γιατι σε αλλους μετα απο λιγο καιρο δεν κανει ουτε μονο κλικ. Τα καλυτερα switch σε ποιοτητα και διαρκεια ζωης τα εχουν logitech και microsoft. δεν χαλανε ευκολα ακομα και μετα απο χρονια. Σε αισθηση κλικ βεβαια προτιμω τα razer.

Δημοσ.

Δέν έχω σκοπό να ξαναπάρω razer ήταν πολύ κακή επιλογή. Πλέον πουλάνε μόνο όνομα. Του χρόνου θα πάω για Logitech η Roccat σίγουρα αλλα προς το παρόν δέν μπορώ να διαθέσω αλλα χρήματα. 

Ούτε καν! Χάλια ποιότητα τουλάχιστον το πρώτο Roccat Kone που βγάλανε. Προφανώς ήταν "πείραμα" το πρώτο  μοντέλο διότι μετά βγάλανε δεύτερη έκδοση ίδια εμφανισιακά με την πρώτη αλλά παρόλο που τους είχα παραπονεθεί για προβλήματα και μου λέγανε ναι ναι το αντιμετωπίζουν κάποια κομμάτια αυτό, δεν ενδιαφέρθηκαν να μου προτείνουν κάποια λύση. Άχρηστη εταιρία με πολύ κινεζοκατασκευή εσωτερικά. Δε θα ξαναεμπιστευόμουν προϊόν τους.

Είχα πει κάπου εδώ στο φόρουμ τα προβλήματα που είχα αντιμετωπίσει με αυτό, καθώς και το πως το έχω φτιάξει και ακόμα λειτουργεί με πατέντες. Ορίστε το λινκ :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...