skiabox Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Σκέφτομαι να αρχίσω να δουλεύω κάποια πράγματα που έκανα στο παλιό μου windows laptop στο καινούριο μου macbook pro. Ψάχνοντας στο Internet είδα ότι μια καλή λύση είναι το Parallels. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν χρειάζεται οπωσδήποτε καινούριο windows λειτουργικό οπότε θα πρέπει να το αγοράσω ή μπορεί να γίνει κάποιο είδος migration από το υπάρχον windows laptop? Εχω δει ότι υπάρχει migration assistant πρόγραμμα αλλά δεν έχω καταλάβει αν είναι για όλο το λειτουργικό ή μόνο για τα προγράμματα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δε γνωρίζω για το Parallels, πάντως windows migration απο το PC στο Mac (και μέσω δικτύου) χωρίς να χρειαστεί να κάνεις install τα windows ξανά γίνεται εύκολα με το VMWare Fusion PC Migration https://www.vmware.com/support/windows_to_mac Το έχω κάνει αρκετές φορές, η πρόσφατη από ένα παλιό PC που έτρεχε XP και ήθελα να συνεχίσει να δουλεύει σε Virtual Machine σε Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svach Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Έχω κάνει migration σε parallels ένα παλιό pc με windows xp. Μεταφέρει όλο το λειτουργικό (με όλα τα user accounts/settings) και όχι μόνο τις εφαρμογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα