sokinfragoul Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Νομιζω οτι η digea εχει ανεβασει ολα τα καναλια στον eutelsat και συντονιζομενοι εκει τα εχετε ολα δορυφορικα.η nova ξεπουλιεται μενει ο οτε.. Μηπως το επομενο vs θα ειναι οτεtv και digea;; Ρωταω εγβ τωρα δεν ξερω απλα ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εδω Δραμα ακομα τιποτα και ευτυχως δηλαδη. Μονο που το σημα εκπεμπει συχνοτητες RFID ειναι να χαιρεσαι. το σήμα έρχεται και στα μέρη μας αρχές Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 35 βρέθηκαν από Υμηττό μαζί με τους 6 σταθμούς ραδιοφώνου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μου θυμιζει μια κλασικη αναμεταδοση εκει αρχες `90 με το καναλι 67, ξερετε εσεις... Τι μου θύμισες τώρα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 35 βρέθηκαν από Υμηττό μαζί με τους 6 σταθμούς ραδιοφώνου... 30 TV 6 RADIO Σε εμενα απο Υμμητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μου λείπει κάτι; Όχι και γω αυτά βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilektrolo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Πάντως Πάτρα που έβλεπαν ηδη ψηφιακά και έπρεπε να κάνουν επανασυντονισμο επειδή μπήκαν και άλλες περιοχές,πέρασαν 2-3 μέρες για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.χάνονταν κανάλια ή δεν δούλευε σωστά το epg.οποτε υπομονή μερικές μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 30 TV 6 RADIO Σε εμενα απο Υμμητό Παράξενο, σε 4 τηλεοράσεις το ίδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Στο PC με tv tuner πιανω 29+6 όπως λέει ο φίλος πιο πριν. (και είμαι σχεδόν στην τελευταία πρίζα κεραίας του σπιτιού) Στην TV που έχω το πιο ισχυρό σήμα σε όλο το σπίτι, έπιασε 33+6. Τα γράφω με τη σειρά που τα έπιασε: Ν1 Ν Sports Vouli N HD ALPHA ANT1 ART E M.tv MEGA SKAI STAR TV 5 Europe BBC Wolrd News DW RIK AB CHANNEL (ZOOM) ACTION24 ATTICA TV BLUE SKY CHANNEL 9 EXTRA CHANNEL HIGH TV KONTRA CHANNEL MAD TV MTV GREECE NICKELODEON SBC SMILE M CHANNEL NEXT TV DIGITAL TV (δεν παίζει τίποτα) LIVE TV (δεν παίζει τίποτα) + 6 RADIO Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2014 από .::NikoS::. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ωστόσο ξέρω γω άνετα η ελληνική τηλεόραση θα μπορούσε να παίζει σε full hd ( μη πω και 4κ) και γενικά παρά πολύ καλύτερη ποιότητα... βλέπετε τον εξοπλισμό (πανάκριβο) τον είχαμε αγοράσει το 2004 για χάρη των ολυμπιακων αγώνων! από τότε τον έχουμε απλα και σαπίζει!!! ενώ θεωρούμε πρόοδο τα 576i... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 εννοεις η δημόσια ελληνική τηλεόραση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Παράξενο, σε 4 τηλεοράσεις το ίδιο... Στην ίδια κεραία δεν είναι??? Οπότε λογικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ισχυει οτι ειναι παραπανω. οπως λέει ο thresh. απο τη παραπανω λιστα λειπει σιγουρα το ΖΟΟΜ. λογικα μαζι με αυτο ειναι και μερικα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ισχυει οτι ειναι παραπανω. οπως λέει ο thresh. απο τη παραπανω λιστα λειπει σιγουρα το ΖΟΟΜ. λογικα μαζι με αυτο ειναι και μερικα αλλα. To AB είναι το zoom www.zoomtv.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 α οκ. επειδη δεν εχω μπροστα μου τηλεοραση δεν ηξερα οτι αλλαξε ονομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα