NickTG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Προσωπικά θεωρώ ότι μια τηλεόραση ανα 16δα ατόμων είναι αρκετή Μην είσαι τόσο large. Μια τηλεόραση 14 ιντσών είναι αρκετή ανά 48 άτομα. 6
redhotstef Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/536855-digea-%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1/page-5?do=findComment&comment=53363615 (Το μεγαλύτερο όφελος όμως είναι ότι απελευθερώνονται συχνότητες.Στην αναλογική εκπομπή κάθε κανάλι χρησιμοποιεί δύο συχνότητες - μία για την εικόνα και μία για τον ήχο.Στην ψηφιακή εκπομπή σε μία συχνότητα μπορούν να εκπέμψουν έως οκτώ κανάλια!!!! Οι συχνότητες που απελευθερώνονται θα χρησιμοποιηθούν για το 4G σήμα ή αλλοιώς LTE.) 1
παπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ρε τους ασχετους, ουτε μια δουλεια δεν μπορουν να κανουν...
John323 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Έχουν 4 τηλεοράσεις αλλά απ'ο,τι κατάλαβα τις έχουν μαζέψει μέσα σε αρκετά χρόνια, δεν τις αγόρασαν όλες μαζί Ωρε παληκαρια την παλευουμε βραδιατικο? Και τις 4 μαζι να τις πηραν στα τετοια μας, το θεμα ειναι οτι το παιδι λογω των φασιστων της digea δεν ειδε ολοκληρη την τσοντουλα του. 1
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ωρε παληκαρια την παλευουμε βραδιατικο? Και τις 4 μαζι να τις πηραν στα τετοια μας, το θεμα ειναι οτι το παιδι λογω των φασιστων της digea δεν ειδε ολοκληρη την τσοντουλα του. Μπέκα έβλεπε 2
Miracle Worker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ναι γιατί το να χεστείς στην ουρά περιμένοντας να αδειάσει τουαλέτα είναι το ίδιο με το να μην δεις την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση. Τεσπα ο καθένας πετάει λεφτά όπου νομίζει. Προσωπικά θεωρώ ότι μια τηλεόραση ανα 16δα ατόμων είναι αρκετή αλλά 1 τουαλέτα ανα 6δα είναι το μέγιστο που θα έδινα. Δεν έπιασες τι εννοώ, αλλά ίσως να είμαι και εγώ λάθος. Έχω φίλο που ζει σε περιοχή που πλήττεται από τη νέα κατάσταση. Και όχι, δεν είναι σε ομάδα βόλευ, αλλά το σπίτι μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μία, ή και δύο... Αλλά πάλι ίσως να μην είναι όλες οι περιοχές έτσι.
Fire_Bro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά κάνω σάρωση και μου βγάζει ελάχιστα κανάλια. Έχω TV με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Ξέρετε τι παίζει;
Mau-Maus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 το θεμα ειναι οτι το παιδι λογω των φασιστων της digea δεν ειδε ολοκληρη την τσοντουλα του. Μπέκα έβλεπε οπως την βρισκει ο καθενας 5
John323 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά κάνω σάρωση και μου βγάζει ελάχιστα κανάλια. Έχω TV με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Ξέρετε τι παίζει; Οι φασιστες της digia ναουμ, κλεινουν το καναλι 67..
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά κάνω σάρωση και μου βγάζει ελάχιστα κανάλια. Έχω TV με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Ξέρετε τι παίζει; Σε κάνα μήνα θα ξεμπερδέψουμε με την ιστορία, κάτσε στον καναπέ και σκάναρε συνέχεια!
παπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά κάνω σάρωση και μου βγάζει ελάχιστα κανάλια. Έχω TV με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Ξέρετε τι παίζει; Μια απτα ιδια. Εμπουκαρα και στο digea.gr αλλα ειναι πεσμενο... αρα μαλακια παιζει... εχασα και το supernatural... ΑΣΧΕΤΟΙ!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εχε υπ' οψιν οτι οι άνθρωποι δουλεύουν, για αυτόν το σκοπό γίνονται αυτές οι δουλείες νύχτα Ρε παιδιά κάνω σάρωση και μου βγάζει ελάχιστα κανάλια. Έχω TV με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Ξέρετε τι παίζει;
Mau-Maus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά κάνω σάρωση και μου βγάζει ελάχιστα κανάλια. Έχω TV με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Ξέρετε τι παίζει; πρεπει να βαλεις αναλογικο .. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 πφφφφ θα με ξυπνάνε πρωί πρωί να ρυθμίζω τηλεοράσεις...
Fire_Bro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 πρεπει να βαλεις αναλογικο .. Νομίζω πως έκανα σάρωση ψηφιακών και αναλογικών μαζί. Θα το ξανατσεκάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα