Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :)

Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το Aion, πηγαίνω σε internet cafe διότι μόνο εκεί μπορώ να το παίξω...

Στον υπολογιστή μου το είχα κατεβάσει για δύο εβδομάδες και έπαιζα μια χαρά μέχρι που το διέγραψα ,ο φίλος μου είπε ότι το game μέχρι και στο minimun του advanced graphic option θέλει 2.5GHz ενώ εγώ έχω 2.33GHz επεξεργαστή και με φόβισε λέγοντας μου ότι μπορεί να πάθει βλάβη μέχρι και να καεί.. Θα σας δώσω την σελίδα που μπορείτε να βρείτε τα system requirements του Aion και μια εικόνα με τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες του υπολογιστή μου... Σας παρακαλώ να είστε σίγουροι για την απάντηση σας. Περιμένω από όλους τις γνώμες σας!  :-)

System Specifications | Game Guide | Aion Online

post-305785-0-99488100-1406792953_thumb.png

Δημοσ.

Κακως το εσβησες.

Αφου το επαιζες κανονικα, δεν εχεις προβλημα.

Αν δεν το σηκωνε για οποιοδηποτε λογο το συστημα σου, ειτε θα σου εβγαζε ειδοποιηση οταν θα πηγαινες να το ανοιξεις, ειτεθα σερνοτανε σε σημειο να μην παιζεται....!!

Δημοσ.

Ρε φιλε εσενα ειναι quad core ο επεξεργαστης. Ανετα παιζεις το συγκεκριμενο παιχνιδι. Σου προτεινω να αλλαξεις τον φιλο σου γιατι σε ζηλευει :P

• Like 1
Δημοσ.

Ανετότατα μπορείς να το παίζεις και με καλά γραφικά.

Μπες εδώ για να σιγουρευτείς κιολας: http://www.systemrequirementslab.com/cyri

θέλει 2.5GHz ενώ εγώ έχω 2.33GHz επεξεργαστή και με φόβισε λέγοντας μου ότι μπορεί να πάθει βλάβη μέχρι και να καεί.

αυτο ειναι μεγάλη βλακεία! Επίσης μην ξεχνας οτι έχεις τετραπύρηνο επεξεργαστή

Δημοσ.

ο υπολογιστής σου δεν έχει κανένα απολύτος πρόβλημα να τρέξει αυτό το παιχνίδι. μην ακούς αυτά που σου λένε. ακόμα και 2 core cpu να είχες στα 2.0ghz πάλι θα το έπαιζες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...