Προς το περιεχόμενο

[DSLR Lens] SIGMA 70-300mm/4.0-5.6 DG OS Nikon mount 129€ plaisio.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oχι, 800χιλ. σημαινει οτι η καμερα εχει αισθητηρα μεγεθους 800 χιλιοστων! (η πρωτη σου φραση στο #56 αυτο λεει...!)

Ξαναλεω, δεν ειναι "ο φακος" αλλά το "οπτικο κεντρο" (!) του φακου που απεχει τοσο απο τον αισθητηρα (το πού μπορει να εντοπιζεται αυτο το οπτικο κεντρο ειναι μια ιστορια ...μοναδικη ισως και για καθε φακο! Δες πχ κατι τεραστιους "fisheye" των... 8 χιλιοστων! Ή μη-fisheye των 12-24χιλ! Και αντιστροφα πχ.... τις compact zoom! Εκει να δεις νουμερα του στυλ 4-60χιλ! Και σε ακομα πιο περιεργες καταστασεις, ο 20-50αρης της σειρας NX της Samsung ξεκινωντας απο τα 20 και μεχρι τα 35... "μαζευει"!! και ξαναεκτεινεται απο τα 35 ως τα 50! Προφανως και δεν "μικραινει" ομως το εστιακο μηκος, απλως αναδιατασσονται τα οπτικα μερη κατα τετοιο τροπο που το οπτικο κεντρο ξεμακραινει, παροτι το 'σωμα του φακου' φαινεται να 'πλησιαζει' την μηχανη! Λιγη, ελαχιστη, φαντασια θελει :)).

Δημοσ.

το πως πηγε η συζητηση στην αποσταση του σημειου συγκλισης των ακτινων απο τον αισθητηρα,ουτε που το καταλαβα....αλλα δεν καταλαβα βεβαια ,ουτε τι εγραφε ο ξουραφιας,και πεταχτηκα να διορθωσω και καλα.οπως και να εχει,αυτο που εγραψα εγω,αφορουσε την διασταση του ff αισθητηρα και απο που προηλθε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα γιατι με πηραν σημερα να με ενημερωσουν οτι μπορω να παραλάβω μετα απο τοσους μηνες (????) και οτι ειναι ο φακος χωρις os. τους ειπα οτι οταν παρήγγειλα στην περιγραφη ηταν os και μου ειπε οτι θα το δει και θα καλέχει ξανα. παιζει κανενα screenshot? 

Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα γιατι με πηραν σημερα να με ενημερωσουν οτι μπορω να παραλάβω μετα απο τοσους μηνες (????) και οτι ειναι ο φακος χωρις os. τους ειπα οτι οταν παρήγγειλα στην περιγραφη ηταν os και μου ειπε οτι θα το δει και θα καλέχει ξανα. παιζει κανενα screenshot? 

Τα ίδια και σε μένα..Τους ρώτησα αν έχει σταθεροποιητή και μου είπε οτι δεν έχει..

Είναι τρελοί,ότι θυμούνται χαίρονται.

Δημοσ.

Απορω πως συνεχιζει να λειτουργει αυτο το μαγαζακι μετα απο τοση αναξιοπιστα με τα τραγικα turbox κλπ κλπ

Δημοσ.

αν δεν εχει σταθεροποιητη και το διαφημιζαν με σταθεροποιητη νομιζω προκειται για καθαρη απατη με σκοπο να πιασουν κοτσους τους αδαεις και ας μην ξεχναμε οτι μαντρωσαν πολλους με την προσφορα (καλη μεν) της D3100 στα 290 ευρω ακριβως τις αρχες του καλοκαιριου.

Γνωριζουν οτι υπηρχε ενα μεγαλο ποσοστο ασχετων με το αντικειμενο μεσα στους πελατες που αγορασαν την προσφορα τον μαιο, και τους χτυπησαν στο ψαχνο με αυτη την προσφορα.

Ορε κοσμος που θα παρει 2 μηνες μετα το φακο χωρις σταθεροποιητη,,,και δε θα θυμαται καν οτι αυτος που διαφημιζοταν ειχε OS

Δεν κανεις τετοια λαθη απλα καταλαθως. Πρωτη φορα ειμαι τοσο αυστηρος με το πλαισιο αλλα αυτο ειναι απαραδεκτο και σηκωνει προστιμο και μηνυσεις

Δημοσ.

To σημαντικότερο πάντως σε αυτόν τον φακό δεν είναι το αν έχει σταθεροποιητή, αλλά αν είναι η έκδοση APO ή όχι. Αν δεν είναι, μιλάμε για έναν μέτριο φακό, αν όμως είναι αξίζει και με το παραπάνω! Η έκδοση APO έχει σαφώς ανώτερα χρώματα και γενικότερα απόδοση πολύ ακριβότερων φακών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...