The_Colonel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αυτό που δεν κοπιάρεται 100% το DNA δεν το κατάλαβα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να διαβάσω σχετικά ? ε θα πρέπει να σπουδάσεις βιολογία αλλιώς δεν πρόκειται να καταλάβεις..... έτσι εγκυκλοπαιδικά για να πάρεις μια γεύση διάβασε βιολογία σχολίου εγκυκλοπαίδειες ή δες κάνα ντοκιμαντέρ ή βιντεάκια σαν αυτό.
Toufas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εγώ χρόνια ψάχνω μια πάπια που μιλάει, αν έχετε κάτι υπόψη σας μου λέτε! Howard the duck 1
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Γιατί το θέμα με τον καρκίνο είναι πως το σώμα δεν μπορεί να τον γιατρέψει, Κάθε μέρα.
HALF EVIL Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εγώ χρόνια ψάχνω μια πάπια που μιλάει, αν έχετε κάτι υπόψη σας μου λέτε! Καλά δεν ξέρεις τον Ντόναλντ Ντάκ και τον Ντάφφυ Ντάκ? 1
RedPanda Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ε θα πρέπει να σπουδάσεις βιολογία αλλιώς δεν πρόκειται να καταλάβεις..... έτσι εγκυκλοπαιδικά για να πάρεις μια γεύση διάβασε βιολογία σχολίου εγκυκλοπαίδειες ή δες κάνα ντοκιμαντέρ ή βιντεάκια σαν αυτό. Ναι, την βιολογία λυκείου όπως και το βιντεάκι, τα καταλαβαίνω. Μου είπες πως "αυξάνεται η πιθανότητα καρκίνου σε φυσιολογικούς ανθρώπους". Γιατί όταν ξαναδημιουργείται το δέρμα του μετά από φωτιά παράδειγμα, σε έναν φυσιολογικό άνθρωπο αυξάνεται η πιθανότητα καρκίνου και στον Λογκαν όχι, δεν καταλαβαίνω. Στον φυσιολογικό άνθρωπο πως δεν κοπιάρεται το DNA 100% ? Κάθε μέρα. Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Προφανώς είχα στο μυαλό μου προχωρημένο στάδιο καρκίνου, όταν αυτή α ανοσοδιαμόρφωση δεν επαρκεί και ο όγκος έχει γίνει κακοήθης. Ίσως αυτό είναι μία εξήγηση, ότι τα Cytotoxic T cells και τα natural killer cells που έχει να καταστρέφουν κάθε όγκο στην γέννηση του. Βασικά μπορώ να δεχτώ πως ο οργανισμός του Λόγκαν είναι αρκετά γρήγορος ώστε να προλάβει καταστροφές στο συκώτι και τους πνεύμονες από χρόνια έκθεση στο ποτό και στο κάπνισμα αλλά όχι πως το σώμα του καταστρέφεται σε τρομερό βαθμό κάθε λίγο και αναπλάθεται, χωρίς επιπτώσεις. Αλλά μιας και το ανέφερες, με την ίδια λογική που ξεκίνησα να ρωτάω για τραύματα από φωτιά (που αυξάνουν τις πιθανότητες καρκίνου του δέρματος σε φυσιολογικά άτομα), από την στιγμή που ο Λόγκαν δουλεύει το ανοσοποιητικό του overtime, για αυτόν μεγάλο πρόβλημα θα ήταν και το μυέλωμα: "Το πολλαπλούν μυέλωμα είναι μία κακοήθης νόσος, κατά την οποία έχουμε αυξημένο πολλαπλασιασμό μέσα στον μυελό των οστών των κυττάρων που φυσιολογικά παράγουν τα αντισώματα και ονομάζονται πλασματοκύτταρα" Επειδή τώρα το είδα αυτό, το healing factor του Deadpool δεν πολεμάει τον καρκίνο του, το healing factor του Deadpool είναι ο καρκίνος του: Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα ! Καρκίνος είναι ο ανεξέλικτος πολαπλασιασμός κυττάρων. Το healing factor είναι στην ουσία τρομερά γρήγορος πολαπλασιασμός κυττάρων.
The_Colonel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ναι, την βιολογία λυκείου όπως και το βιντεάκι, τα καταλαβαίνω. Μου είπες πως "αυξάνεται η πιθανότητα καρκίνου σε φυσιολογικούς ανθρώπους". Γιατί όταν ξαναδημιουργείται το δέρμα του μετά από φωτιά παράδειγμα, σε έναν φυσιολογικό άνθρωπο αυξάνεται η πιθανότητα καρκίνου και στον Λογκαν όχι, δεν καταλαβαίνω. Στον φυσιολογικό άνθρωπο πως δεν κοπιάρεται το DNA 100% ? Τι εννοείς πως δεν κοπιάρεται 100% μόνος σου δεν είπες ότι ξέρεις ότι αυξάνεται η πιθανότητα καρκίνου αν καταστραφεί μεγάλο κομάτι ιστού κτλ; ε γιαυτό αυξάνεται επιδή στην αναπαραγωγική αυτή διαδικασία γίνοντε λάθη και αντί να γίνει 100% σωστό κύτταρο γίνεται ένα ξέρω γω 90% σωστό κύτταρο (που ονομάζουμε και καρκινικό) σωστό με την έννοια ότι έχει όλες τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά για να δουλεύει ως κύτταρο για τον συγκεκριμένο ιστό. Τα λάθη αυτά δεν εινα στάνταρ ειναι ρε παιδί μου πιθανότητα να γίνει λάθος (όπως έχεις πιθανότητα να κερδίσεις το τζόκερ αν παίξεις τζοκερ) δεν σημαίνει ότι θα το κερδίσεις αλλά αν παίξεις δεν αποκλείεται κιόλας... δεν έχει την ίδια πιθανότητα κάθε άνθρωπος κτλ απλά μετρήσανε οι βιολόγοι κάποια περιορισμένα (σε σχέση με τον ανθρώπινο πληθυσμό πάντα) δείγματα και βγάλανε ένα ποσοστό... ή κάπως έτσι, πάντως δεν ειναι κάτι το ντετερμινιστικό* αυτό θέλω να πώ. στον λόγκαν απλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι δέν έχει πιθανότητα να γίνουν λάθη κατά την αντιγραφή ,.. γιατι; γιατι ειναι xmen και γαμάει... *(δεν ειναι κάτι το ντετερμινιστικό: ότι όλοι μας και καλά αν μας χαλάσουν 1.000.000.000 κύτταρα έχουμε πιθανότητα το ένα απο αυτά να μην βγεί "κακό".... απλά μπορεί σε κάποιον να τύχει σε κάποιον όχι.. σε κάποιον στα 2.000.000.000.000.000.000 κύτταρα σε κάποιον στα 2 που λέει ό λογος κτλ σαν το τζόκερ)
RedPanda Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Νομίζω πως παρανόησα αυτό που μου είπες "γιατι δεν κοπιάρεται 100% το DNA του παλιού κυττάρου στο νέο" Για τον Deadpool βρήκα και άλλον που έχει την ίδια απορία με μένα: If anything, I'd expect a healing factor to cause more cancer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα