khr1s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σας παιιδια . Αυτο τον καιρο ετοιμαζω ενα νεο συστημα και για τις οθονες εχω καταληξει σε λυση με 2 monitor γιατι κανει την εργασια σε αυτες πιο παραγωγικη χωρις να τρωει τον χωρο που τρωνε 3 monitor. Οι οθονες θα χρησιμοποιηθουν κυριως για προγραμματισμο και γενικα θελω να ναι οσο ποιο ξεκουραστες για τα ματια μου γιατι καθομαι πολλες ωρες την μερα στο pc .Επισης στην μια απο τις 2 θα εχω συνδεδεμενο πανω το ps4 μου οταν θα παιζω fps games για να μην τα παιζω στην 42αρα tv . Xαρακτηριστικα: -εισοδο hdmi σιγουρα (απο εκει και περα θα θελα και μια displayport/αν δεν γινεται θα βολευτω και με dvi) -προτιμω να εχουν vesa mount -να ειναι ευκολη η εναλλαγη απο portrait σε landscape(αυτο γινεται και με την βαση vesa λογικα) -23/24" -ips η pls Θα ηθελα το κοστος οσο πιο χαμηλο γινεται και ταβανι θεωρω τις 2 dell u2414h που ειναι ακριβως αυτο που περιγραφω . Ομως αν γινεται να μειωθει το κοστος θα το προτιμουσα , αν δεν ειχα αισθητες διαφορες . Ακομα και 50Ε να κοψω θα ειναι 100€ στο συνολο κερδος οποτε δεν ειναι μικρο ποσο . Διαβαζω οτι μερικες dell εχουν bleeding και με κανει να φοβαμαι μην φαω την ωρα μου με αλλαγες αλλα κατα τα αλλα ξερω οτι ειναι η (σχεδον) απολυτη οθονη για οικιακη χρηση. Απο samsung σε pls monitor υπαρχει κατι πιο οικονομικο που να με καλυπτει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα