Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιιδια .

Αυτο τον καιρο ετοιμαζω ενα νεο συστημα και για τις οθονες εχω καταληξει σε λυση με 2 monitor γιατι κανει την εργασια σε αυτες πιο παραγωγικη χωρις να τρωει τον χωρο που τρωνε 3 monitor. Οι οθονες θα χρησιμοποιηθουν κυριως για προγραμματισμο και γενικα θελω να ναι οσο ποιο ξεκουραστες για τα ματια μου γιατι καθομαι πολλες ωρες την μερα στο pc .
Επισης στην μια απο τις 2 θα εχω συνδεδεμενο πανω το ps4 μου οταν θα παιζω fps games για να μην τα παιζω στην 42αρα tv .

Xαρακτηριστικα:

-εισοδο hdmi σιγουρα (απο εκει και περα θα θελα και μια displayport/αν δεν γινεται θα βολευτω και με dvi)

-προτιμω να εχουν vesa mount

-να ειναι ευκολη η εναλλαγη απο portrait σε landscape(αυτο γινεται και με την βαση vesa λογικα)

-23/24"

-ips η pls

Θα ηθελα το κοστος οσο πιο χαμηλο γινεται και ταβανι θεωρω τις 2 dell u2414h που ειναι ακριβως αυτο που περιγραφω . Ομως αν γινεται να μειωθει το κοστος θα το προτιμουσα , αν δεν ειχα αισθητες διαφορες . Ακομα και 50Ε να κοψω θα ειναι 100€ στο συνολο κερδος οποτε δεν ειναι μικρο ποσο .

Διαβαζω οτι μερικες dell εχουν bleeding και με κανει να φοβαμαι μην φαω την ωρα μου με αλλαγες :( αλλα κατα τα αλλα ξερω οτι ειναι η (σχεδον) απολυτη οθονη για οικιακη χρηση.

Απο samsung σε pls monitor υπαρχει κατι πιο οικονομικο που να με καλυπτει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...