Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρες,

με την αδερφή μου σκεφτόμαστε να πάρουμε καινούργιο κινητό και αρχικά θέλαμε το 630 μιας και είναι νέα συσκευή και 4πύρηνη, όμως το SAR είναι πολύ υψηλό και μας ξενίζει η απώλεια φλας. Η επόμενη συσκευή που κοιτούσαμε είναι το 625 και θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με τα 2 κινητά.

Το μπάτζετ μας είναι πολύ περιορισμένο, έως 150 ευρώ βαριά και να πω πως δεν είμαστε άτομα που αλλάζουν συχνά κινητά. Είμαστε κάτοχοι του Samsung galaxy S Advance από το οποίο ήμασταν οκ πριν κάνουμε αναβάθμιση στην v4.1.2 (Jelly Bean), το κινητό πέταγε.Μετά την ανάβαθμιση το κινητό είναι για κλάμματα.

Το moto g που εχει προταθει πολλες φορες το εχουμε απορριψει λογω μη επεκτασης μνημης.

Ακούω γνώμες. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από manzana
Δημοσ.

Lg L9 II είναι μέσα στο budget σας. Με 0,4 σαρ, 4,7 ίντσες Ips 720p οθόνη, 8αρα κάμερα για καλές φωτογραφίες την ημέρα (με φλας), 1gb ram, Kit Kat χωρίς bloatware της Samsung, επεκτάσιμη μνήμη.

Link.png Site: Lg L9 II

Μην χαραμίσετε τα λεφτά σας στα ψηστήρια με 480p οθόνη χωρις φλας.

Δημοσ.

Εγω το lumia 630 σκεφτομαι, ομως το sar ειναι πυρετωδως υψηλο στα 1,5. Το κινητο δεν επρεπε καν να βγει στην αγορα. Δεν ξερω ουτε εγω τι να παρω. Εγω μονο μπορω να προτεινω moto g και moto e.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...