Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον...εχω ενα λαπτοπ το οποιο δεν έχει HDMI εξοδο...

υπαρχουν εξωτερικές κάρτες γραφικων.το θέλω για ταινίες...

εαν μπορει να γίνει έτσι...τότε πια προτείνεται και τι χρήματα να υπολογίζω;

Δημοσ.

Παιδιά έχει vga το λαπτοπ!...φιλος που πηρε παρόμοιο προιον δεν του δούλεψε.

έλεγα μηπως υπάρχει εξωτερικη κάρτα γραφικων...

Δημοσ.

Ο αδερφος μου ειχε παει εναν τετοιο μετατροπεα απο dsub σε hdmi. Εκανε τη δουλεια του, αν υποθεσουμε οτι η δουλεια του ειναι να παιρνει το σημα απο την dsub και να το βγαζει απο την hdmi. Αλλα εβγαζε μονο συγκεκριμενες αναλυσεις, πχ 1024*768 και ολες τις μεγαλυτερες απο αυτη, ολες σε 4:3, οποτε για μια widescreen οθονη ηταν αχρηστο γιατι παραμορφωνε πολυ.

Για να μπει εξωτερικη καρτα απο την αλλη, το ιδιο το λαπτοπ θα πρεπει να εχει μια ειδικη υποδοχη στο στυλ της thunderbolt. Ακομα και αν εχει το δικο σου, και ακομα και αν εχεις τα λεφτα για να το κανεις, θα το εκανες ετσι?

pe4l.png

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον...εχω ενα λαπτοπ το οποιο δεν έχει HDMI εξοδο...

υπαρχουν εξωτερικές κάρτες γραφικων.το θέλω για ταινίες...

εαν μπορει να γίνει έτσι...τότε πια προτείνεται και τι χρήματα να υπολογίζω;

Όλες σχεδόν οι τηλεοράσεις που έχουν HDMI είσοδο, έχουν και USB.

Γιατί να συνδέσεις το Laptop για να βλέπεις ταινίες, και δεν τις γράφεις σε ένα USB stick ή σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, να το συνδέσεις στο USB και να τις δεις από εκεί?

Δεν είναι πιο απλό?

Δημοσ.

Όλες σχεδόν οι τηλεοράσεις που έχουν HDMI είσοδο, έχουν και USB.

Γιατί να συνδέσεις το Laptop για να βλέπεις ταινίες, και δεν τις γράφεις σε ένα USB stick ή σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, να το συνδέσεις στο USB και να τις δεις από εκεί?

Δεν είναι πιο απλό?

Σωστή η παρατηρησή σου...πλην όμως ήθελα να παίζω ταινίες με media player cinema...για κανένα άλλο λόγο..

Δημοσ.

Δοκίμασε να το συνδέσεις και με απλό vga, μια χαρά είναι η εικόνα. Απλά δεν περνάει τον ήχο, θα χρειαστείς και ηχεία

Δημοσ.

Δοκίμασε να το συνδέσεις και με απλό vga, μια χαρά είναι η εικόνα. Απλά δεν περνάει τον ήχο, θα χρειαστείς και ηχεία

η οθόνη δεν έχει vga...

• Like 1
Δημοσ.

Σωστή η παρατηρησή σου...πλην όμως ήθελα να παίζω ταινίες με media player cinema...για κανένα άλλο λόγο..

Και τι παραπάνω σου προσφέρει αυτό από το να τις δεις μέσω USB από την τηλεόραση?

Δημοσ.

Και τι παραπάνω σου προσφέρει αυτό από το να τις δεις μέσω USB από την τηλεόραση?

Μπορεί να έχει προβλήματα με το Media Player της τηλεόρασης. Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που αρκετά αρχεία δεν παίζανε ήχο κλπ κλπ... 

Δημοσ.

Μπορεί να έχει προβλήματα με το Media Player της τηλεόρασης. Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που αρκετά αρχεία δεν παίζανε ήχο κλπ κλπ... 

Δεν είναι μόνο ο ήχος...είναι και η εικόνα...έχεις φίλτρα,αλλάζεις γραμματοσειρές,αλλάζεις χρώματα κτλ.Το media player της τηλεόρασης δεν ειναι και οτι καλυτερο...οι σινεφιλ της παρέας το γνωρίζουν πολυ καλα.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο αδερφος μου ειχε παει εναν τετοιο μετατροπεα απο dsub σε hdmi. Εκανε τη δουλεια του, αν υποθεσουμε οτι η δουλεια του ειναι να παιρνει το σημα απο την dsub και να το βγαζει απο την hdmi. Αλλα εβγαζε μονο συγκεκριμενες αναλυσεις, πχ 1024*768 και ολες τις μεγαλυτερες απο αυτη, ολες σε 4:3, οποτε για μια widescreen οθονη ηταν αχρηστο γιατι παραμορφωνε πολυ.

Για να μπει εξωτερικη καρτα απο την αλλη, το ιδιο το λαπτοπ θα πρεπει να εχει μια ειδικη υποδοχη στο στυλ της thunderbolt. Ακομα και αν εχει το δικο σου, και ακομα και αν εχεις τα λεφτα για να το κανεις, θα το εκανες ετσι?

pe4l.png

Φιλέ εγώ θέλω να κανω κάτι ανάλογο! Μπορείς να με βοηθησεις?

Δημοσ.

Δεν ειναι δικη μου η φωτο. Στο ιντερνετ την βρηκα και δειχνει απλα μια τυπικη καρτα γραφικων για pc, συνδεδεμενη πανω σε ενα τετοιο*, συν το απαραιτητο τροφοδοτικο που θα της παρεχει ρευμα.

* http://www.overclock.net/t/983766/discrete-pci-e-graphics-card-adapter-for-laptops-pics

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...