BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Μπήκα σε μια σελίδα κακόβουλη με streaming flash και μου είπε οτι κόλλησα 2 ιους ,χωρίς να εχω κάποιο antivirus .Αμέσως μετά εγκατεστησα τα εξής antivirus: 1)Avast 2)Malware bytes-antimalware 3)CM Security- AppLock&AntiVirus και έκανα full scan και με τα 3 (σε κάρτα SD εξωτερική-εσωτερική /όλα τα applications) και δε μου βρήκε κανέναν ιό και κανένα spyware /trojan. Επίσης μετά έσβησα απο τον internet browser του κινητού όλα τα cookies /cache /αποθηκευμενα δεδομένα Τί άλλο να κάνω; Εχετε να προτείνετε κάποια άλλα προγράμματα antivirus/antimalware για andoid? Εχω το Samsung galaxy S3 ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον κόπο και τον χρόνο σας
infin1tyGR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Συνήθως είναι διαφήμιση για να κατεβάσεις κάποιο δικό τους antivirus/booster/optimizer/οτιδήποτε αμφιβόλου ποιότητας. Απλά αγνόησέ το. 6
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ααα μακάρι να ναι αυτό και να μην έχω κολλήσει κάτι.Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν έχει κάποιος και κάποια άλλη άποψη ας την πει
bvg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Φίλε Blue Panther μάλλον είναι κάποιο διαφημιστικό απο το δικό τους site,το κάνουν αρκετά απο αυτά,και ακόμα και απο εφαρμογες στο store. Αφού δεν βρήκαν κάτι ύποπτο τα αλλα antivirus μάλλον δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Κατεβασε και αυτο εάν θέλεις το χρησιμοποιώ μαζί με το CM Security και σκανάρει ακόμα και όταν είσαι οn line και κάνει καλή δουλειά. https://play.google.com/store/apps/details?id=de.security.mobile
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 ευχαριστω πολύ bvg ,πάω να το δοκιμάσω εκανα σκαν και μ αυτό.δε βρήκε τίποτα."Your device is safe "μου βγαλε.Τέσπα.Μάλλον false διαφημιστικό κόλπο ήτανε
sakisosf Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ψεύτικες διαφημίσεις είναι.Μια χαρά είσαι,μην αγχώνεσαι!
stevengreeceGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ειναι ψεματα! Εγω εχω 10 ιους αν ειναι ετσι και ο φιλος μου 1137! Ετσι μου εγραφε και φοβηθηκα. Ο φιλος μου μου ειπε οτι ηταν ψεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα