Liverpool89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το μιτο ειναι πολυ ομορφο.. Εγω αυτο θα διαλεγα σε κοκκινο ή κιτρινο..
NickTG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εξάτμιση, ΦΠΕ και πήρε 30 άλογα. Μάλιστα! Η διαφορά σε επιδοσεις Mito-Fiesta είναι μεγάλη. http://www.zeperfs.com/en/duel2445-2717.htm
Tenshi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εξάτμιση, ΦΠΕ πήρε 30 άλογα. Μάλιστα! Ούτε κάν με έκκεντρα. Για την ακρίβεια η mountune,που είναι επίσημος βελτιωτικός οίκος,υπόσχεται 155 άλογα και απο τις δύο προσπάθειες που έχουν γίνει στην Ελλάδα μπορώ με σιγουριά να πώ οτι δέν πρόκειται να δείς αυτά τα νούμερα απο τον 1600αρι Ti-Vct.Και μιλάμε για πακέτο αναβάθμισης 3 χιλιάρικα... Mito...άλλα για όνομα...όχι σε κίτρινο!
xotico Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 οτι αμαξι και να παρω μαυρο θα παρω.ειναι το χρωμα μου! ενα φωτεινο μαυρο χαχα!οποτε μου λετε οτι αν μπορεσω να παω σε μιτο να παω ετσι? μου ειπε ενας φιλος μου οτι τα ιταλικα δεν ειναι κ τοσο αξιοπιστα.για το μιτο μου ειπε δε το ξερει το αμαξι γνωριζει οτι ειναι καλο και δυνατο απλα. α επισης φιλε NickTG το προγραμα που λεει τι ειναι ρε συ? ετσι το λεει ?
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το φιεστα που παραθέτεις πιστευω οτι θα ειναι ξεκ*λιασμένο οποτε καλύτερα να το αποφύγεις... Το μιτο μου φαίνεται όμορφο αυτοκίνητο αλλα δεν εχω σοβαρό δείγμα κατόχων για να εκφέρω αποψη.. Μια κοπελα που το εχει κανει 5 χιλιόμετρα την ημερα, δε το ζορίζει και δεν ειχε ποτε πρόβλημα ενώ ενας συνάδελφος πιτσιρικάς που λεει οτι το προσέχει καθε τρεις και λιγο ειναι με κατι στο συνεργείο για διάφορα θεματάκια...
xotico Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 λοιπον τωρα καταλαβα τι εννωει προγραμα αυτο π ειπες NickTG δηλαδη το φπε..απλα μια φθηνοδουλεια ουσιαστικα που δινει λιγο επιταχυνση και κανει θωρηβο! και ναι paylidis εχεις δικαιο σαυτο που λες....θα δω η για πιο μαμα φιεστα η για μιτο.δν εχω ακουσει κατι αρνητικο εισαι ο πρωτος που μου λεει.
NickTG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν έχει ακουστεί κάτι για Mito. Ειδικά για τον κινητήρα. Δεν αμφιβάλλω πως έχει πάνω το Fiesta αυτά που λέει. Απλά δεν πήρε 30 άλογα.
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 λοιπον τωρα καταλαβα τι εννωει προγραμα αυτο π ειπες NickTG δηλαδη το φπε..απλα μια φθηνοδουλεια ουσιαστικα που δινει λιγο επιταχυνση και κανει θωρηβο! και ναι paylidis εχεις δικαιο σαυτο που λες....θα δω η για πιο μαμα φιεστα η για μιτο.δν εχω ακουσει κατι αρνητικο εισαι ο πρωτος που μου λεει. σου ξαναλέω οτι δεν εχω αντιπροσωπευτικό δείγμα... το παλικάρι μπορει να το σπάει και απλα να γκρινιάζει (αν και παλι αυτο δεν εξηγεί καμμενο ταμπλώ και λιωμένο Ballast xenon) Ρίξε μια ματια σε σχετικές δημοσιεύσεις στο Google ή και το insomnia
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Η mito με το punto έχουν διαφορετικό κινητήρα? Εγώ mito θα σου πρότεινα, γιατί είμαι φαν των ιταλικών
xotico Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 τουλαχιστον εμεινα σε 2 επιλογες μιτο και φιεστα.το φιατ το απερριψα λογο εμφανισης.(δικου μου γουστου)..το συγκεκριμενο φιεστα το βγαζω στην ακρη απλα γιατι λογικα οπως ειπε ο pavlidis θα ναι λιωμενο.εξαλου οτι κ να βαλε γιατι να τα βαλε για να τα βλεπει? ...κατι σε μαμα οποτε αντε να χει κ καμια εξατμιση..
xotico Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 να ανοιξω νεο θεμα ford fiesta 1.6 sport vs alfa romeo 1.4 mito ????
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν υπάρχει λόγος. Ότι είναι να προστεθεί μπορεί να μπει εδω...
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Άστο έτσι γιατί μπορεί κάποιος να προτείνει και κάτι άλλο που δεν έχουμε σκεφτεί μέχρι τώρα
xotico Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ενταξη.κατι που ηθελα να ρωτησω.το φιεστα το 1.6 το sport ο κινητιρας ecooboost δεν ειναι? μη παρεξηγητε ειμαι ασχετος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα