xotico Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 γεια σας.θελω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι ετοιμος για αγορα μεταχειρισμενου μεχρι 7000 χιλιαρικα. εχω τα εξης στο μυαλο μου.πες τε μου πιο απο αυτα ειναι καλυτερο..να προσθεσω οτι ερχομαι απο rx8 και εχω φοβια με τις βενζινες.αλλα δε θα το αντεξω να παω σε καποια ναρκα κατω τν 100 αλογων . ειναι λογικο λογο συνηθειας! λοιπον τα αμαξια π μαρεσαν ειναι Ford Fiesta '09 - 6.500 1.6 120 αλογα. Fiat Grande Punto T-JET 1.4 120HP TURBO SPORT '09 - 6.300 ποιο απο τα δυο πιστευετε ειναι καλυτερο? κ πιο δυναμικο γενικα? απο εμφανιση μαρεσαν μονο αυτα τα δυο που ειδα στο car.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Για βενζίνη δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Οτιδήποτε σχετικά σύγχρονο μέχρι 200 άλογα τουλάχιστον καίει αισθητά λιγότερο από RX8. Ειδικά με αμάξια της κατηγορίας που κοιτάς δεν υπάρχει σύγκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotico Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ωραια.οποτε ενα θετικο ειναι αυτο!απο τα δυο πιο λες οτι ειναι καλυτερο σε γενικες γραμμες? μαρεσει λιγο παραπανω το φιεστα να πω την αληθεια. πριν λιγο διαβασα καπου αυτο 1.GRANDE PUNTO T-JETΥΠΕΡ/ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ/ΦΙΛΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ/ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ/ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΚΑΤΑ/ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΕΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 2.FORD FIESTA 1.6 3dΥΠΕΡ/ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ/ΣΧΕΔΙΑΣΗ/ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΚΑΤΑ/ΦΡΕΝΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias8513 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 το φιεστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δες εδώ για επιδόσεις και λοιπά στοιχεία: http://www.zeperfs.com/en/duel2717-1856.htm Και τα 2 αμάξια για μένα είναι πολύ καλά. Θα πρότεινα να τα οδηγήσεις και να διαλέξεις όποιο σου κάτσει εσένα καλύτερα. Σε κάτι πιο οικονομικό θα έριχνα μια ματιά και στο Clio 1.2 TCE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotico Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ενα απο τα δυο θελω...εκτος λογο εμφανισης δ θελω να πεσω στα 100 αλογα..θα πεσει κ η ψυχολογια μου..δυστιχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 To Clio το έβαλα μόνο σαν μια ακόμα πιο οικονομική, από άποψη βενζίνης και τελών, πρόταση και μόνο επειδή είναι από τα γρήγορα με 100 άλογα. Πάντως αν σε ενδιαφέρουν πιο πολύ οι επιδόσεις ίσως να κοιτάξεις πρώτα το Punto. Είναι ήδη πιο γρήγορο και αν κάποια στιγμή θελήσεις βελτιώνεται πιο εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotico Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 απο καταναλωση πιο παει πιο καλα γνωριζετε? φιεστα η φιατ?...ειναι δυσκολη αποφαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 http://www.spritmonitor.de/en/overview/17-Ford/147-Fiesta.html?power_s=120&power_e=120&powerunit=2 http://www.spritmonitor.de/en/overview/16-Fiat/898-Grande_Punto.html?fueltype=2&power_s=120&power_e=120&powerunit=2 Στα ίδια τα βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotico Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 ναι οντος.δε ξερω.το θεμα ειναι οτι μεσα το φιεστα ειναι πολυ πιο ωραιο.εξω νταξει κ τα δυο μαρεσουν.η μονη διαφορα οποτε ειναι οτι το φιεστα πιο ωραιο μεσα κ το πουντο λιγο πιο σπιρτο...σε καποιο forum τυχαια που πατησα γιαυτα τα δυο ειδα ενα σχολιο π ειπε ενας το φιεστα το 1.6 το σπορτ ειναι πολυ καλυτερο κ ενας αλλος ειπε αν ειναι να κανεις ταξιδια μεγαλα παρε καλυτερα το φιατ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αν πάντως δεν θες να χάσεις και το πάτημα μεγάλου αυτοκινήτου θα μπορούσες ίσως να δεις και στην επόμενη κατηγορία. Για παράδειγμα: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5206189/ Αν πάλι ίσως μόνο μεταξύ των 2 τότε το μόνο που σου μένει είναι να τα οδηγήσεις και να δεις ποιο σου ταιριάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotico Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 καλο αλλα δε μου λεει και τοσα εμφανισιακα.εχω σκαλωσει με το φιατ και το φιεστα.εκει αν μπορειτε βοηθηστε με.αλλα ευχαριστω για τς γνωμες.επισης θα με βολευε γενικα πιο μικρο δε θελω πολυ μεγαλο.απο μεγεθος δηλαδη ειμαι κλεισμενος σαυτα που ειπα φιατ φιεστα τετοιο μεγεθος θελω ουτε πολυ μεγαλο ουτε πολυ μικρο σιγουρα προς μικρο απλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Προσωπικά θα πήγαινα στο φιέστα... Είναι τίμια, δοκιμασμένα και αξιοπρεπή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotico Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 ναι απο τι εχω ακουσει ειναι αρκετα αξιοτιμο.κανεις δε μου εχει πει κατι αρνητικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotico Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 το φιεστα δν εχει τουρμπο ε? α και ειναι πολυ πιο γρηγορο το φιατ?εχουν μεγαλη διαφορα? ειδα οτι το φιεστα 0-100 στα 9,9 και το φιατ στα 8,6.οκ φαινετε πιο δυνατο αλλα λεω μηπως στα ανιγματα το φιεστα φευγει?σκαλωνω γιατι θελω να ναι γρηγορο .οχι και rx8 να το λιωσω αλλα αν θελω να το πατησω αν θελω να κανω μια προσπεραση να μη ζοριστω κιωλας..αν ειναι πολυ πιο γρηγορο το φιατ απο το φιεστα τοτε χαλαλι το χαλι του απο μεσα επισης σορρυ για το πριξιμο.αλλα υπαρχει κ τπτ αλλο ετσι με 120 αλογα δυνατο.ταβανι βαζω τα 8000.βαρια 8.500 παραπανω με τιποτα.ειδα και το φιατ bravo αλλα δ μου κανε και αυτο τοσο αισθηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα