Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω πληκτρολογιο και ποντικι καθαρα και μονο για gaming. Ελεγα για τα παρακατω.

Ποντικι: logitech g402 (θα κυκλοφορησει νομιζω μεσα στον αυγουστο)

Πληκτρολογιο: logitech g19

Πως τα βλεπετε αυτα τα κομματια? Αξιζουν? Τα εχει κανεις να πει και προσωπικη γνωμη(οσον αφορα το πληκτρολογιο)?

για το ποντικι οσα reviews εχουν βγει λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα ποντικια σε πολυ καλη τιμη(60)

Δημοσ.

Razer ή Roccat δεν σ'αρέσουν?

ειμαι τρελλα ερωτευμενος με razer...ΑΛΛΑ... ειπα να μεταπηδησω εξ ολοκληρου σε logitech περιφερειακα. razer πληκτρολογιο εχω ηδη το lycosa...αρκετα ικανοποιημενος, και ποντικι εχω το Logitech g700..... ετσι κι ετσι...απλα θελω να τα αλλαξω. προτεινεις κατι καλυτερο σε razer?

Δημοσ.

ειμαι τρελλα ερωτευμενος με razer...ΑΛΛΑ... ειπα να μεταπηδησω εξ ολοκληρου σε logitech περιφερειακα. razer πληκτρολογιο εχω ηδη το lycosa...αρκετα ικανοποιημενος, και ποντικι εχω το Logitech g700..... ετσι κι ετσι...απλα θελω να τα αλλαξω. προτεινεις κατι καλυτερο σε razer?

Αυτα που ηδη εχεις ειναι πολυ καλα δεν χρειαζεται να τα αλλαξεις.Τοσα λεφτα για πεταμα εχεις? :P

Δημοσ.

Αν θες φρου φρου και χρώματα και πραγματική αξία γύρω στα 40€ ενώ πωλείται στα 90€ πάρε razer.

γιατι εισαι τοσο κακος?

Δημοσ.

Εχεις λεφτα για πεταμα αυτο ειναι δικο σου θεμα...Εγω την ειπα την αποψη μου..Τωρα στο θεμα του thread.

Παρε Corsair Vengeance K70 και steelseries rival. (το rival μην το βλεπεις "φτηνο" και νομιζεις οτι δεν ειναι καλο,ειναι απο τα καλυτερα ποντικια για fps και ειναι κ μεγαλο αμα εχεις μεγαλα χερια θα σε βολεψει, αψογο για palm grip)

• Like 2
Δημοσ.

Κανε οτι θα κανω και εγω... Μαζεψε λεφτα και περιμενε να βγει το θεικο πληκτρολογιο Corsair k70 rgb. Τιμη γυρω στα 150 για μενα ειναι ενα πληκτρολογιο που δεν παιζει να βαρεθω ποτε. Και 200 να κανει θα το παρω.

• Like 2
Δημοσ.

Κανε οτι θα κανω και εγω... Μαζεψε λεφτα και περιμενε να βγει το θεικο πληκτρολογιο Corsair k70 rgb. Τιμη γυρω στα 150 για μενα ειναι ενα πληκτρολογιο που δεν παιζει να βαρεθω ποτε. Και 200 να κανει θα το παρω.

αυτο κανω ηδη..μαζευω λεφτα...και δεν ειναι οτι εχω λεφτα για πεταμα..απλα γουσταρω να εχω το καλυτερο πληκτρολογιο και το καλυτερο ποντικι (οσο και να κανουν και στην τελικη το κανω και με δοσεις (που θα μου προσφερουν ατελειωτες ωρες καψιματος...ετσι το βλεπω.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο κανω ηδη..μαζευω λεφτα...και δεν ειναι οτι εχω λεφτα για πεταμα..απλα γουσταρω να εχω το καλυτερο πληκτρολογιο και το καλυτερο ποντικι (οσο και να κανουν και στην τελικη το κανω και με δοσεις (που θα μου προσφερουν ατελειωτες ωρες καψιματος...ετσι το βλεπω.

Επιτελους... Ενας ανθρωπος που μιλαει την γλωσσα μου! Ευγε αγορι μου ευγε!

• Like 1
Δημοσ.

Επιτελους... Ενας ανθρωπος που μιλαει την γλωσσα μου! Ευγε αγορι μου ευγε!

k70 ή k95? 20$ διαφορα εχουν απο οτι βλεπω..θα δειξει σε λιγο καιρο πως θα μου την καρφωσει

λιγη εγγυηση βεβαια

Δημοσ.

τιιιιιιι ειναι αυτο το keyboard???

ετσι εχω το keyboard στο κινητο μου μεσα οταν γραφω μηνυματα ...ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!

και εγω ενα τετοιο παρακαλω κυριε βασιλη τα χριστουγεννα!

Ερωτηση...ποιες οι διαφορες των 2??? +20$ γιατι?

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια παντα που αρεσε το κ95 αλλα επιδει δεν ειχα χωρο στο γραφειο μου προτημουσα πληκτρολογια χωρις εξτρα keys. Τωρα ομως αλλαξα γραφειο και εχω πολυ χωρο. Το θεμα ειναι ομως οτι επι της ουσιας ποτε δεν χρειαστικα Macro εντολες. Τι να σου πω.... οπως λες και εσυ αναλογος πως θα μου την καρφωσει εκεινη την στιγμη. 

Κατσε να βγουνε ομως πρωτα γιατι διαβαζω οτι θα φανε και αλλο καθυστερηση... Μηπως το πανε για χειμωνα μερια.  :cry:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...