AlexanderTheGR8 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας, έχω το εν λόγο modem μέσω forthnet. Προσπαθώ να ανοίξω μια πόρτα πχ 8082 αλλα δεν την ανοίγει. Βασικά έχω ένα καταγραφικό και ενώ δουλεύει σε άλλο modem σε αλλο σπίτι στο δικό μου δεν δουλεύει. απο το link αυτό άνοιξα όπως λέει τις πόρτες αλλά τζίφος. Στον έλεγχο της πόρτας μου λέει close. Έκανα rr άλλαξα πόρτες αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα κάποιος??
Luciddream Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Συγγνώμη, αλλά έπρεπε: κάτι τρέχει με τα forthnet routers τελευταία... !!! http://www.insomnia.gr/topic/536620-%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-forthnet-router/ Καμιά ιδέα κάποιος?? αντε να γίνω ο σοβαρός πάλι, μήπως βαζεις trigger port καταλάθος? επίσης πρέπει να κάνεις και assign αυτο το rule που έφτιαξες, όχι απλα να το φτιάξεις.
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 το κάνω κανονικά στην ip που θέλω αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδρά έτσι το modem. Σε άλλο δούλευε σε αυτό τπτ.
Luciddream Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 δεν φαίνεται τίποτα στις φωτος... ειναι πολυ μικρές.. όπως και να χει πάντως ο πιο απλός τρόπος να ανοίξεις ports ειναι μέσω τελνετ, αν εχεις πρόσβαση
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 α.στατικη Ip στο καταγραφικο. β.αν δεν χρησιμοποιειτε εκεινη την στιγμη το Port δεν θα στο βγαλει ανοιχτο.μια ευκολη λυση ειναι να κανεις port forward μια θυρα σε ενα pc κα να βαλεις αυτην την θυρα στο mtorrent και μετα να ανοιξεις το mtorrent .αφου το ανοιξεις πας στο www.canyouseeme.org και βλεπεις αν η θυρα ειναι ανοιχτη. α1.στο καταγραφικο προσεχε τι gateway εχεις δωσει.μην εχει ξεμεινει κανα gateway που ειναι λαθος γιατι δεν θα το δεις ποτε απο μακρυα.το εχω πετυχει πολλες φορες.ειχαν ρουτερ που ηταν 192.168.1.1 και οταν εβαλαν το ταδε ρουτερ με 192.168.1.254 δεν επαιζε το καταγραφικο γιατι δεν το ειχαν αλλαξει μεσα στο καταγραφικο(default gateway).επισης το ιδιο ισχυει και για τους dns.να ειναι οι σωστοι ή αλλιως να ειναι η gateway του ρουτερ..το καταγραφικο να μην παιρνει απο dhcp για να μην αλλαζει η Ip του και μετα δεν παιζει το Port forward αν και με το technicolor μπορεις να κανεις assign και σε mac address.(σαν dynamic port forward) κατα τα αλλα καρφωτες Ip στο καταγραφικο κανεις create το application(εγω βαζω και trigger port αν και καποιοι εχουν αναφερει οτι μερικες φορες δεν παιζει αμα του το δωσεις) και μετα κανεις assign το application ειτε με mac address ειτε βαζεις User defined και δινεις Ip.δεν θελει κατι αλλο.το firewall να ειναι κλειστο αν και απο default αν δεν το εχεις κλειστο θα δεις οτι ειναι ρυθμισμενο σε επιλογη που ναι μεν ειναι ανοιχτο αλλα κανει bypass τα port forward rules οποτε δεν σε κοβει.επισης μην προσπαθησεις να δεις το καταγραφικο μεσα απο το ιδιο το δικτυο. ή βαλε proxy για να φαινεται σαν να εισαι απεξω και δοκιμασε ετσι ή πες σε καποιον φιλο να μπει απο την δικια του συνδεση.εκτος αν εχεις στο κινητο 3g και μπεις απο εκει για δοκιμη.το λεω γιατι πολλα ρουτερ δεν υποστηριζουν Nat loopback οποτε μεσα απο το δικτυο δεν παιζει το port forward και επειδη βλεπουν οτι ζητας μια Ip που υπαρχει στο εσωτερικο σου δικτυο δεν προσπαθουν να την δουν σαν να ειναι απεξω αλλα την βλεπουν σαν εσωτερικη.καλο ειναι οταν μπαινεις μεσα απο το ιδιο το δικτυο να μπαινεις με την Lan ip. επισης προληπτικα κοιτα και στο site της forthnet για πιο νεο firmware . http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 Θα μπορουσες και εναλλακτικα να περασεις και generic firmware αλλα δεν βρισκω και πολυ μεγαλο λογο να το κανεις. http://www.modem-help.co.uk/ δεν φαίνεται τίποτα στις φωτος... ειναι πολυ μικρές.. όπως και να χει πάντως ο πιο απλός τρόπος να ανοίξεις ports ειναι μέσω τελνετ, αν εχεις πρόσβαση σε πολλα ρουτερ ειναι κλειστο και για πολλους το να ανοιξουν Telnet/port απο cli ειναι γολγοθας. το κάνω κανονικά στην ip που θέλω αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδρά έτσι το modem. Σε άλλο δούλευε σε αυτό τπτ. Πολυ μικρες δεν διαβαζεται τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα