mech35 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Παιδιά επειδή δεν έχω ιδέα από 3g (ούτε στο κινητό δεν χρησιμοποιώ) αν μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω το κατάλληλο πακέτο. Το θέλω για laptop για 15 μέρες, η χρήση που θα κάνω είναι κυρίως απλό και συχνό browsing (όχι για youtube και τραγούδια) , αλλά δεν έχω ιδέα πόσα gigabyte θα μου χρειαστούν. Να σημειώσω ότι δεν έχω το κατάλληλο usb stick και ότι πρόκειται για χωριό όπου με το ζόρι πιάνουν τα τηλέφωνα, γι'αυτό και προσανατολίζομαι προς cosmote. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη .
loic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Βασικα εχεις 2 επιλογες: 'Η θα αγορασεις ξεχωριστα το στικακι και το πακετο συνδεσης (προφανως με καρτα αφου προκειται για 15 μερες) ή θα αγορασεις ολο το πακετο (στικακι + καρτα sim δηλαδη). --------------------------------------------------------- Εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να ποιασεις 3G σημα με την Cosmote, αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο, και δεν μπορει να στο εγγυηθει κανεις. Και αν μαλιστα οπως λες, εχουν προβλημα ακομα και τα τηλεφωνα, ισως να απογοητευτεις.... Το πακετο της Cosmote (στικακι + sim) εχει 35 ευρω και μπορεις να βρεις πληροφοριες ΕΔΩ. Συμπεριλαμβανει και 20 ευρω αρχικο χρονο, οποτε δεν χρειαζεται να πληρωσεις κατι αλλο. Θα εχεις για 15 ημερες, 3GB να καταναλωσεις, και εφοσον αναφερες απλο browsing, θα φτασει και θα περισσεψει κι'ολας. --------------------------------------------------------- Η δευτερη επιλογη ειναι να αγορασεις ενα στικακι εσυ, και μονο την sim απο τον πάροχο. Το καλο που εχει αυτη η επιλογη, ειναι οτι το στικακι σου θα ειναι "ξεκλειδωτο" οπως λεμε, και θα μπορει να χρησιμοποιηθει με ολους τους παροχους. Βεβαια, πολλα απο τα στικακια που δινουν οι εταιριες μπορουν να ξεκλειδωθουν, αλλα δεν ξερεις απο πριν, πιο θα σου δωσουν και αν θα ειναι εφικτο να γινει το ξεκλειδωμα. Σε στικακια υπαρχουν τα TP-Link MA-180, TP-Link MA-260, και αν ψαξεις θα βρεις και καποια αλλα, οχι πολλα, αλλα θα βρεις. Αν λοιπον παρεις μονο την sim, θα πληρωσεις 15 ευρω, απο τα οποια τα 10 θα ειναι αρχικος χρονος. Οποτε θα πρεπει να παρεις αλλη μια "καρτα" των 10 ευρω, για να πας στα 20 και να αγορασεις το πασο των 15 ημερων, με 18 ευρω. --------------------------------------------------------- Απο κει και περα, οι χρεωσεις (αυτη τη στιγμη και με την τιμολογιακη πολιτικη που ισχυει), ειναι: 1 ημερα 5 ευρω 1GB 5 ημερες 10 ευρω 2GB 15 ημερες 18 ευρω 3GB 30 ημερες 30 ευρω 5GB Aυτα! 1
mech35 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την αναλυτική σου απάντηση. Απ'ΑΥΤΆ λες μάλλον θα πάρω το πακέτο των 35 ευρώ ώστε να δώσω και τα 20 ευρώ για τα 3 gb. Κάτι τελευταίο, φαντάζομαι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να βλέπεις πόσα gb έχεις καταναλώσει. Επίσης μετά το όριο των 3 gb σου κόβουν την πρόσβαση ή συνεχίζεται με επιπλέον χρέωση?
loic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ετσι ακριβως... Υπαρχει μετρητης και στην εφαρμογη που χρησιμοποιεις για να συνδεθεις, αλλα και online. Και μετα το όριο, απλα κοβεται η προσβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα