androu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπόν η ταχύτητα σύνδεσης στο ιντερνετ τους 2 τελευταίους μήνες παέι απο το κακό στο χειρότερο.. Τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ με πάνω απο 14,400 Kbs, και η ταχύτητα download παρακαλώ δεν ξεπερνά την φοβερή τιμή του 1,1kb/sec ! ! Βρίσκομαι σε απόγνωση. Άλλαξα καλώδια, άλλαξα λειτουργικό αλλά τίποτα. ¨Εχω ένα modem crypto access 56k ext. v92. με του τελευτάιους drivers της εταιρείασ. Δοκίμασα και άλλο modem και άλλο pc δεν λεεί για 14.400 αλλά σέρνεται πάλι... Πήρα την HOL για διευκρινήσεισ, μίλησα με 3 διαφορετικά άτομα που ο καθένασ μου έλεγε την μ******α του και τελικά ΄δεν βρήκα λύση. Μου είπαν να πάρω στον ΟΤΕ τηλ. να τουσ πω να μου ελέγξουν την γραμμή για θορύβους και παράσιτα, μόνο που στον Οτε σχεδόν δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα... Έχουμε συνδεθεί στην forthnet (...σταθερή τηλεφωνια) αλλά δεν νομίζω να φταίει διότι το ιντερνετ δεν χρεώνεται εκει αλλά στον ΟΤΕ. Ευχαριστώ, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!>
telikiasmenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Φίλε μου λυπάμαι που στο λέω, αλλά η μόνη λύση είναι να βάλεις ISDN. Δεν προκειται να βρεις άκρη με τους οτετζίδες!!! Πάντως αν το σκεφτείς το κόστος θα είναι στην ουσία πολύ λιγότερο απο την γραμμή που έχεις τώρα αφού θα κάνεις download με τουλάχιστον την εξαπλάσια ταχύτητα!
HamerZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Den axisei ton mpela ths ISDN syndeshs, mono gia DSL pane. Elaxistes rytmiseis kia allages se adaptors ktl
searching Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 i Dsl einai kaliteri alla megalo kostos egkatastasis peripou 207 euro xoris fpa
dim_b Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Είναι πολύ λιγότερο. 50€ η ενεργοποίηση και γύρω στα 70-75€ γιά modem κσι splitter (όχι από τον ΟΤΕ). Την εγκατάσταση την κάνεις πολύ εύκολα μόνος σου. Το ερώτημα όμως είναι, στην περίπτωση που οι μικρές ταχύτητες που πιάνεις τώρα οφείλονται σε πρόβλημα στα καλώδια, θα λειτουργεί η DSL;
Jheremias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Μπας και έχεις Φερέσυχνο; Βάλε ISDN, βολεύει αφάνταστα, δεν το συζητώ. Και για 5 ευρώ παραπάνω πάγιο άπειρες περισσότερες υπηρεσίες !
21century Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Παραγηινε η κατασταση. Αληθεια ελπιζω να εχεις μπολικη μνημη στο μηχανημα σου αλλιως θα πηγαινει το δικτυο σαν χελωνα..
teopasxal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 eixa to idio provlima pro dietias kai li8ike meta apo xilia phone OTE i grammi mou itan leei pano se pcm.
gvard Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Μου είπαν να πάρω στον ΟΤΕ τηλ. να τουσ πω να μου ελέγξουν την γραμμή για θορύβους και παράσιτα, μόνο που στον Οτε σχεδόν δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα... Καλημέρα, Ρώτα τους αν η γραμμή σου είναι φερέσυχνη (αν είναι πάνω σε PCM). Αν όντως είναι φερέσυχνη τότε ευγενικά ρώτα τους αν μπορούν να την κάνουν αλλαγή με μία άλλη γραμμή της περιοχής σου που δεν θα είναι σε PCM. Ο ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να σου παρέχει data 9600, οπότε αν δεν το ζητήσεις ευγενικά για αυτούς η γραμμή σου είναι ΟΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.