pmpakos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Αυτο το διλημμα με ταλαιπωρει τις τελευταιες μερες... Ως πρωην κατοχος Lumia 610 εχω μαθει λιγο τι εστι Windows Phone,αν και σιγουρα τα 7.8 δεν συγκρινονται με τα 8.1 .. Αλλα επειδη ποτε δεν εχω δοκιμασει Android η λογικη επιλογη για αυτο το λογισμικο μου φαινεται το Moto G... Τι προτεινετε??
klaount Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Όποιο λειτουργικό προτιμάς. Τα κινητά είναι πάνω κάτω ίδια. 1
pmpakos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Όποιο λειτουργικό προτιμάς. Τα κινητά είναι πάνω κάτω ίδια. Ναι ναι το εχω δει οτι τα specs τους ειναι περιπου ιδια...Απλα μπας και καποιο εχει καποιο χτυπητο πλεονεκτημα ή μειονεκτημα εναντι ενος αλλου
stevengreeceGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Το ιδιο σκεφτομαι και εγω. Εχω βρει μεταχειρισμενο lumia 630 ή 635 και σκεφτομαι και το moto g. Τωρα αν σου αρεσουν καλυτερα τα windows παρε lumia. Αν θελεις flash και μπροστινη καμερα ειναι το moto g. 1
Grey Warden Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 1.51 σαρ το 630 με 480p οθονη. Καλυτερα ενα Lg L9 II ή ενα moto g. 1
humanoid Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αυτο το διλημμα με ταλαιπωρει τις τελευταιες μερες... Ως πρωην κατοχος Lumia 610 εχω μαθει λιγο τι εστι Windows Phone,αν και σιγουρα τα 7.8 δεν συγκρινονται με τα 8.1 .. Αλλα επειδη ποτε δεν εχω δοκιμασει Android η λογικη επιλογη για αυτο το λογισμικο μου φαινεται το Moto G... Τι προτεινετε?? Το Moto G είναι μια εξαιρετική συσκευή, ιδίως για τα χρήματα στα οποία προσφέρεται. Στη συστήνω ανεπιφύλακτα
pmpakos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως τελικα εμφανισει κολληματα λογω android,το φοβαμαι γενικα σαν λογισμικο, γι αυτο και τοσο καιρο ημουν επιφυλακτικος απεναντι του.. αλλα ενταξει,κατι θα ξερετε παραπανω,ευχαριστω ολους!
hayas88 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το moto g είναι φοβερό έχει πολύ καλή ποιότητα εφάμιλλη αν όχι καλύτερη από νοκια και δεν μου έχει κολλήσει πότε εγώ στο συστήνω ανεπιφύλακτα Μόνο η κάμερα του είναι μέτρια προς άσχημη
klaount Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως τελικα εμφανισει κολληματα λογω android,το φοβαμαι γενικα σαν λογισμικο, γι αυτο και τοσο καιρο ημουν επιφυλακτικος απεναντι του.. αλλα ενταξει,κατι θα ξερετε παραπανω,ευχαριστω ολους! Κανένα κόλλημα, ούτε καινούργιο ούτε μετά από μήνες, ακόμη κι αν το γεμίσεις εντελώς. Οι καινούργιες εκδόσεις android δεν έχουν τα θέματα που είχε από το 4.2 και πίσω.
pmpakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ενταξει πλεον με πεισατε πληρως!ευχαριστω πολυ!
Cosbuster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 1.51 σαρ το 630 με 480p οθονη. Καλυτερα ενα Lg L9 II ή ενα moto g. Για να μην ανοίγω νέο topic, είμαι στο τσακ να πάρω το L9 ΙΙ ως το πρώτο μου smartphone αλλά γενικά είμαι πάρα πολύ αναποφάσιστος για "μεγάλες" αγορές. Υπάρχει τίποτα καλύτερο στα ίδια λεφτά ή με κανένα δεκάρικο παραπάνω; Να το κάνω το click;
eddie1996 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Για να μην ανοίγω νέο topic, είμαι στο τσακ να πάρω το L9 ΙΙ ως το πρώτο μου smartphone αλλά γενικά είμαι πάρα πολύ αναποφάσιστος για "μεγάλες" αγορές. Υπάρχει τίποτα καλύτερο στα ίδια λεφτά ή με κανένα δεκάρικο παραπάνω; Να το κάνω το click; Κοίταξε είναι καλό το κινητό αυτό αλλά εάν μπορείς με κανένα 25ρικο παραπάνω παίρνεις 4πυρινο και θα είσαι υπερευχαριστημένος. https://www.skroutz.gr/s/4706233/LG-L90-D405N-8GB.html?from=catspan
Duck Dodgers Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 εγώ έχω το moto g είναι τρομερό τηλ. για μένα πάρε αυτό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα