Προς το περιεχόμενο

Motorola Moto G ή Lumia 630???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το διλημμα με ταλαιπωρει τις τελευταιες μερες... Ως πρωην κατοχος Lumia 610 εχω μαθει λιγο τι εστι Windows Phone,αν και σιγουρα τα 7.8 δεν συγκρινονται με τα 8.1 .. Αλλα επειδη ποτε δεν εχω δοκιμασει Android η λογικη επιλογη για αυτο το λογισμικο μου φαινεται το Moto G... Τι προτεινετε??

Δημοσ.

Όποιο λειτουργικό προτιμάς. Τα κινητά είναι πάνω κάτω ίδια.

Ναι ναι το εχω δει οτι τα specs τους ειναι περιπου ιδια...Απλα μπας και καποιο εχει καποιο χτυπητο πλεονεκτημα ή μειονεκτημα εναντι ενος αλλου

Δημοσ.

Το ιδιο σκεφτομαι και εγω. Εχω βρει μεταχειρισμενο lumia 630 ή 635 και σκεφτομαι και το moto g. Τωρα αν σου αρεσουν καλυτερα τα windows παρε lumia. Αν θελεις flash και μπροστινη καμερα ειναι το moto g.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το διλημμα με ταλαιπωρει τις τελευταιες μερες... Ως πρωην κατοχος Lumia 610 εχω μαθει λιγο τι εστι Windows Phone,αν και σιγουρα τα 7.8 δεν συγκρινονται με τα 8.1 .. Αλλα επειδη ποτε δεν εχω δοκιμασει Android η λογικη επιλογη για αυτο το λογισμικο μου φαινεται το Moto G... Τι προτεινετε??

Το Moto G είναι μια εξαιρετική συσκευή, ιδίως για τα χρήματα στα οποία προσφέρεται. Στη συστήνω ανεπιφύλακτα ;)

Δημοσ.

το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως τελικα εμφανισει κολληματα λογω android,το φοβαμαι γενικα σαν λογισμικο, γι αυτο και τοσο καιρο ημουν επιφυλακτικος απεναντι του.. αλλα ενταξει,κατι θα ξερετε παραπανω,ευχαριστω ολους!

Δημοσ.

Το moto g είναι φοβερό έχει πολύ καλή ποιότητα εφάμιλλη αν όχι καλύτερη από νοκια και δεν μου έχει κολλήσει πότε εγώ στο συστήνω ανεπιφύλακτα

Μόνο η κάμερα του είναι μέτρια προς άσχημη

Δημοσ.

το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως τελικα εμφανισει κολληματα λογω android,το φοβαμαι γενικα σαν λογισμικο, γι αυτο και τοσο καιρο ημουν επιφυλακτικος απεναντι του.. αλλα ενταξει,κατι θα ξερετε παραπανω,ευχαριστω ολους!

Κανένα κόλλημα, ούτε καινούργιο ούτε μετά από μήνες, ακόμη κι αν το γεμίσεις εντελώς. Οι καινούργιες εκδόσεις android δεν έχουν τα θέματα που είχε από το 4.2 και πίσω.

Δημοσ.

1.51 σαρ το 630 με 480p οθονη. Καλυτερα ενα Lg L9 II ή ενα moto g.

Για να μην ανοίγω νέο topic, είμαι στο τσακ να πάρω το L9 ΙΙ ως το πρώτο μου smartphone αλλά γενικά είμαι πάρα πολύ αναποφάσιστος για "μεγάλες" αγορές. Υπάρχει τίποτα καλύτερο στα ίδια λεφτά ή με κανένα δεκάρικο παραπάνω; Να το κάνω το click;  :wacko:

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο topic, είμαι στο τσακ να πάρω το L9 ΙΙ ως το πρώτο μου smartphone αλλά γενικά είμαι πάρα πολύ αναποφάσιστος για "μεγάλες" αγορές. Υπάρχει τίποτα καλύτερο στα ίδια λεφτά ή με κανένα δεκάρικο παραπάνω; Να το κάνω το click;  :wacko:

Κοίταξε είναι καλό το κινητό αυτό αλλά εάν μπορείς με κανένα 25ρικο παραπάνω παίρνεις 4πυρινο και θα είσαι υπερευχαριστημένος.

https://www.skroutz.gr/s/4706233/LG-L90-D405N-8GB.html?from=catspan 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...