pass02 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 γεια και χαρα. θα ηθελα να μου δωσετε μια λυση για το αυρματο δικτυο, στο καφε που εχω. εχω vdsl 30 με καινουργιο ρουτερ(οτε). επειδη το μαγαζι μου ειναι σαν ενα μακρυ βαγονι περιπου και το ρουτερ ειναι πισω, στα πρωτα τραπεζια και στα εξωτερικου χωρου ,το σημα δεν ειναι καλο. εχω το tp link access point TL-WA801ND, με το τελευταιο firmware ,σαν repeater το δουλεψα αλλα εχω πολυ συχνες αποσυνδεσεις. θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας για την καλυτερη και πιο αξιοπιστη λυση που νομιζετε οτι με βολευει. οσο πιο συμαζεμενω οικονομικα τοσο καλυτερα φυσικα. ευχαριστω για τον χρονο σας
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 γεια και χαρα. θα ηθελα να μου δωσετε μια λυση για το αυρματο δικτυο, στο καφε που εχω. εχω vdsl 30 με καινουργιο ρουτερ(οτε). επειδη το μαγαζι μου ειναι σαν ενα μακρυ βαγονι περιπου και το ρουτερ ειναι πισω, στα πρωτα τραπεζια και στα εξωτερικου χωρου ,το σημα δεν ειναι καλο. εχω το tp link access point TL-WA801ND, με το τελευταιο firmware ,σαν repeater το δουλεψα αλλα εχω πολυ συχνες αποσυνδεσεις. θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας για την καλυτερη και πιο αξιοπιστη λυση που νομιζετε οτι με βολευει. οσο πιο συμαζεμενω οικονομικα τοσο καλυτερα φυσικα. ευχαριστω για τον χρονο σας θα διαφωνησω.επειδη οπως ειπες ειναι καφε και το ιντερνετ ειναι κατι βασικο για την πελατεια σου προσωπικα εγω θα πηγαινα σε draytek vdsl router και σε ενα access point για να δινει στα πιο μακρινα σημεια.βεβαια και τα 2 μαζι ειναι 200 ευρω.απο εκει και περα αν δεν θες να δωσεις τοσα λεφτα τοτε κρατησε το vdsl router που εχεις αλλα το 801nd μην το βαλεις σαν repeater αλλα ριξε καλωδιο για να παιξει σαν access point.Θα ειναι πιο σταθερο και θα παιζει και πιο γρηγορα.γιατι οι αποσυνδεσεις μπορει να ειναι και θεμα του adsl router και οχι του repeater.και μπορει να παρεις αλλο repeater και να εχεις τα ιδια θεματα.τωρα οι αποσυνδεσεις μπορει να ειναι και θεμα καναλιου και θεμα αποστασης adsl router με repeater και θεμα φορτου πανω στο ασυρματο .μπορει να ειναι οτιδηποτε σε ενα απο το 2 ρουτερ.ειτε του vdsl router ειτεε του repeater.αν δεν μπορεις να ριξεις καλωδιο απο το vdsl router μεχρι το access point ισως με powerline να το ελυνες αυτο το θεμα.σε καφετερια το θεωρω τραγικη λυση το να παιξεις με repeater ειδικα με tp link και vdsl router της πλακας.δυστυχως ακουω αυτην την ατακα αρκετα συχνα οτι θελω κατι οικονομικο και μερικοι χωρις παρεξηγηση δεν καταλαβαινουν οτι το ιντερνετ καλως η κακως εχει γινει κατι βασικο οποτε και η πελατεια σου ειναι λιγακι αναλογη.οχι τοσο πολυ στις καφετεριες αλλα πιο πολυ στα ξενοδοχεια οπου και εκει ακουω την ατακα φτηνα. απο εκει και περα θελει διαφορες δοκιμες για να δεις τι φταιει.αν φταιει το repeater ή οχι.μπορει να αλλαξεις ενα κλειδωμα ενα καναλι και να στρωσει.μπορει πχ να βαλεις το repeater σε g αντι για n και να παιξει καλυτερα.επισης repeater και vdsl router θα ειναι στο ιδιο δικτυο Ip's.ο dhcp στο repeater κλειστος συνηθως.εχεις το 801nd το v1 που ειναι ορθογωνιο ή το v2 που ειναι σαν κοχυλι? γιατι το v2 λενε οτι γενικοτερα παιζει καλυτερα απο το v1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα